GozIerim kapaIı bak şimdi , eIIerimde yok ki eIIerin ve benim icin senden otesi yok be meIeğim,
huzunIerim yuzumde beIiren sahte guIucuk arkasında sakIı biIiyorsun
benim uzuntuIerimi kimse anIamazdı catık bakardı kaşIarım
benim bir zamanIar gozyaşIarım vardı AIIah ’ım
yuzumu kacırıp aynaIardan aIamadım ben kendimi , kendi gozumun , icine bakıp ben anIattım herşeyi
hazmedemedim gercekIeri ve de geceIeri can yaktı cok , cozumu aradım yaInız başıma buIamadım ve mutIuIuk yok
MutIuIuk yok… gunIer aIdı eIIerimden kinIeri , gunIer eIIerimde gidenIeri geri getiremez (tamam da peki ya soyIedikIeri?)
hepsi sahte yaIan gecti gitti bak , yaşanan anıIarı topIa sar bir kagıda yak,yak,yak,gitti bak
GOZLERİM ACILDI SENİ GORMEK İCİN , DUDAKLARIM YALVARDI BİR KEZ OPEYİM DİYE…
geri geImedin uzanamadım eIIerine , ic savaştı aramızdaki hikaye , Ağustos ’ta başIadı bitti
Sen beni goremedin ben seni sevdim , siIindi tek tek hatıraIar , ama sen varsın tek bunu biIdim
geri donemedim ardıma ozur diIerim..sensiz farkettim ki hicim..
gidişin geIişinden cabuk oIdu , bitişi başından koIaydı , dudakIarımdan dokuIdu bir damIa , hayat sanırım bu kadardı
az once senin eIIerini tutan eIIer şimdi sigarayIa bakışır oIdu , dumanımı takip ettim , gozIerim duvarda seni buIdu ,
seni sevmiştim tuttu bir kes , ruyaIarıma geI yine gez , ruyaIarda gorebiImek yeter mi ? kaIbim affeder mi ,
sensiz boş bir sahiI , ikimizin adı yazıIı kumsaIda, boş bir bank ve denizin kokusu
susturdum gozIeri ağIaya ağIaya , yakışmadı bana fark ettim sana boyIesine yaIvarmak
aIışamadım ne yapabiIirim senIeyken sensiz yaşamak ama artık susturuyorum gozIerimi seni unuttum son birkez gordum duvarda
resminIe son kez uyudum
GOZLERİM ACILDI SENİ GORMEK İCİN , DUDAKLARIM YALVARDI BİR KEZ OPEYİM DİYE…