GECTİĞİMİZ SEZON KANLI GELİNLİK SAHNESİYLE BİTEN 'BİNBİR GECCE', KALDIĞI YERDEN BU AKŞAM BAŞLIYOR.
Halit Ergenc, Berguzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Duvenci'nin başrolde olduğu dizinin bu bolumunde, Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan duğunun etkisinden kurtulmaya calışırlar ve ikili arasında yeni bir gerilim oluşur.
HALİT ERGENC
Şehrazat’la Onur’un aşkı daha derin bir noktaya gidecek
Gectiğimiz sezon 'Binbir Gecce'nin sezon finali canlı yayınlandı. Yeni sezonda yeni surprizler olacak mı? Onur bu surprizlerin neresinde yer alacak?
- Sezon başında yazarlarımızla yaptığımız goruşmelerde bu sezon icin bizleri bile cok şaşırtacak ve heyecanlandıracak fikirler bulduklarını soylediler ama bu fikirlerinden cok da fazla bahsetmediler. Dolayısıyla bizim icin de surpriz olacak gelişmeleri biz de heyecanla bekliyoruz. Bugune kadar cok heyecanlı ve guzel bir seyir yakalayan yazarlarımız bu sene de muhakkak ki bizleri hayal kırıklığına uğratmayacak, temposu yuksek ve heyecanla izleyeceğiniz bolumler yazacaklardır.
Şehrazat ile Onur, olaylı duğunleri oncesi yakaladıkları mutluluğu surdurebilecekler mi? Onları bekleyen yeni zorluklar neler?
- Şehrazat da Onur da guclu karakterlere sahipler. Dolayısıyla aşklarında ve paylaştıkları hayatta birtakım dalgalanmalar olması kacınılmaz. Daha anlaşarak, hayata karşı birlik olarak ama anlaşmazlıklara da duşerek ilişkilerini daha derin ve sarsılmaz bir noktaya gotureceklerdir. Muhakkak ki hatalar yapacak belki de ikileme duşecekler. Biz de, masalsı Şehrazat Onur aşkını sizlere her boyutuyla, zevkle izleyeceğiniz ve zaman zaman da imreneceğiniz şekilde sunmaya devam edeceğiz.
BERGUZAR KOREL
Aramıza yeni karakterler katıldı
'Binbir Gecce' bu sene ucuncu sezonuna başlıyor. Gerek sizin, gerekse dizi ekibinin oldukca enerjik oldukları goze carpıyor. Bu yuksek enerjiyi neye bağlıyorsunuz?
- Biz 3 senedir birlikte calışıyoruz. Tek bir bakışımızdan bile ne yapmamız gerektiğini anlayabiliyoruz. Guzel bir ekiple doğru enerjiyi yakalayıp doğru şekilde calışıyoruz. Bu da seyirciye kadar ulaşıyor.
Dizinin gectiğimiz sezon canlı olarak ekrana gelen sezon finali bolumunde Onur’la Şehrazat tam da masal gibi bir duğunle evlenirken Şehrazat birden kanlar icinde kaldı. Şimdi Şehrazat’ı ve Onur’u neler bekliyor? İzleyiciler icin biraz ipucu verebilir misiniz?
- Bu sezon diğer iki sezondan farklı olarak yeni isimler katıldı aramıza. Bu isimler de yeni hikáyeleri beraberinde getirdi. Hem bu yeni hikáyelerle hem de senaryodaki surprizlerle bu sezon daha farklı gececek diye duşunuyorum.
TARDU FLORDUN
Kerem ilişkisini ihmal edebilir
Kerem aşk hayatında aradığı mutluluğu Bennu’da bulmuş ve evlenmişti. Ustelik baba da olmak uzereydi. Kerem şimdi hangi yolda ilerleyecek?
- Kerem sonunda aradığı kadının gercekten Bennu olduğunu anladı ve mutlu bir evliliği var. Baba olmaya hazırlanıyor ama aynı zamanda ailesi ve gecmişiyle ilgili sorular da kafasını karıştırıyor. Bu yuzden de ilişkisini biraz ihmal edebilir.
Kerem, babası ve kız kardeşiyle yeni bir aile olmayı mı sececek, yoksa aralarındaki ucurumlar daha da mı genişleyecek?
- Sezon finalinde Kerem aslında babasıyla en onemli ortak noktasının kardeşi olduğunu biraz daha hissetti. Babası 'Kardeşinin hayatından endişeliyim' dedi. Bu farkındalık belki de biraz daha gidişatı değiştirebilir. Kerem artık madalyonun diğer tarafını araştırmak isteyebilir.
Kız kardeşi ve Burak’ın, ailelerinden yaptıkları gizli evliliğe Kerem’in tepkisi ne olacak? Bu durum, annesi bildiği Seval ve Burak ile ilişkilerini nasıl etkileyecek?
- Kerem artık ilişkisine daha bağımlı hale geldiği icin kardeşiyle Burak’ın ilişkisiyle ilgili de cok sert bir tepki vermez diye duşunuyorum. Eğer olay evliliğe gidecek kadar ciddi bir duruma geldiyse ya cok buyuk bir tepki verecektir ya da hic tepki vermeyecektir. Bunu hep beraber oğreneceğiz.
CEYDA DUVENCİ
Evliliği Bennu’nun buyuk sevgisiyle ayakta duruyor
Anne olmaya hazırlanan Bennu’yu yeni sezonda neler bekliyor? Ceyda Duvenci’nin, rol gereği yaşadığı hamilelik ve annelik duygusu, gercekte kendisini etkiliyor mu?
- Hamile olmamama rağmen sokakta hep hamile kadınları izliyorum. Bu durum beni anne olmaya cok ozendiriyor. Bennu’yu bu sezon nelerin beklediğini ben de bilmiyorum. Şu anda mutlu bir hamilelik geciriyor sadece onu soyleyebilirim.
Kerem ile olan evlilikleri şu anda sut liman gorunuyor. Nazar değmesin ama yeni bolumlerde esecek ruzgar, kopacak fırtına var mı?
- Kerem’in aklı şu anda gecmişinde olduğu icin Bennu’yu biraz ihmal ediyor. Zaten bu evlilik de şu anda Bennu’nun buyuk sevgisiyle ayakta kalıyor.
En yakın arkadaşının yaşadığı talihsiz olay, Bennu’yu nasıl etkiyecek? Şehrazat-Bennu dostluğu daha da guclenecek mi?
- Onların arkadaşlıkları hicbir zaman kotu gitmedi zaten. Yeni sezonda da aynı şekilde devam edecek.
DUYGU CETİNKAYA - MERT FIRAT
Sezen’le Burak’ın mucadeleleri devam edecek
Sezen, Burak ile ailesinden gizlice evlendi. Sezen ile Burak’ı neler bekliyor?
- M.F: Burak cok mucadele etti ama sonunda Sezen’i aşkına inandırmayı başardı. İkisi de ailelerine karşı durdular. Bu sezon da mucadeleleri devam edecek.
- D.C: Sezen’le Burak aşk sarhoşluğu icerisinde, başlarına neler gelebileceğini, yollarına cıkacak engelleri hic hesaplamıyorlar. Ama bu ikili icin her şeyin cok kolay olacağını sanmıyorum, hic beklenmedik surprizler bu ikilinin yakasına yapışacak gibi gorunuyor.
Burak’ın Melek ile olan ve sonlanan eski ilişkisi, Sezen-Burak evliliğine etki edecek mi?
- D.C: Melek tabii ki belli bir sure Sezen-Burak gerceğini kabullenemeyecek...
- M.F: Ufak tefek yıpranmalar olacak ama birbirlerine olan inancları tukenmeyecek.
SEFA ZENGİN
Ahu’ya yapılan kotulukler rolumu sempatik kılabilir
Devamı olan bir diziye sonradan dahil olmak sizi kaygılandırmadı mı?
- Hayır, bu daha once de yaşadığım bir durum. Onemli olan size bicilen rolun ustesinden gelebilmeniz. Bir işi başından da tutabilirsiniz, sonundan da yakalayabilirsiniz.
Bu sezon dizide Ahu’yu ne gibi kotulukler bekliyor? Sizce bu durum seyircinin hoşuna gidecek mi? - Seyircinin beni sevip sevmeyeceğiyle ilgili yorumda bulunmam zor ama seyirci benim Ahu’ya yaptığım kotuluklerle ruhunu arındıracak. Ben Ahu’ya kotuluk yaptıkca 'Oh olsun sen bunu hak etmiştin' diyecekler, bu yuzden sempati duyabilirler.
CANAN ERGUDER
Eda’nın davranışının altında yatan sır
Eda neden Şehrazat’a bu kadar duşman?
- Eda, onu cevreleyen tum insanlarla ciddi bir iletişim bozukluğu icersinde. Hic kimseye insaniyetle yaklaşamıyor. Bunun sebebi ise cocukluğundan kalma derin yaralar. Bu yaralar ilerleyen bolumler icinde daha net bir şekilde acıklanacak. Şu anki odak noktası ise Şehrazat. Bunun sebebini de yakında oğreneceksiniz.
Sezon finalini de kana bulayan isim Eda oldu... Yeni sezonda da Eda bu kadar kotu mu kalacak?
- Ben kendi karakterimi, Eda’yı, 'kotu' olarak nitelendirmek istemiyorum. Başkaları tarafından oyle gorulse de, 'kotu' olan bir insan kendine 'Ben kotuyum' demez. Yaptığı her şeyin altında kendince haklı sebepleri vardır. Bunlar, her ne kadar cevrede rahatsızlık uyandıran davranışlar olursa olsun.
HAZEL CAMLIDERE
Ahu’nun tek amacı para ve guc sahibi olmak
Ali Kemal ile Fusun’un yeniden yakınlaşması Ali Kemal’in yeni eşi Ahu’yu nasıl bir davranış icerisine itecek?
- Ahu karakterini etkilemez cunku Ahu hicbir zaman Ali Kemal’i sevmedi. Ahu’nun cok fazla vasfı olmadı. Bu yuzden de zengin bir ailenin oğluna kapağı atıp kurtulmak istedi.
Ahu dizinin kotu kadın karakteri mi olacak?
- Girişi de gelişmesi de boyleydi. Evliyaoğlu ailesinin kotu karakteri olan bir kız... Bu da boyle devam edecek. Burhan’la Nadide cifti, bu yaşta aşklarını doya doya yaşadıkları icin Ahu’nun evde yarattığı huzursuzluk onları da etkiliyor. Amacı maddiyat olduğu icin...
Ali Kemal’i kazanmak icin Ahu’nun girişimleri olacak mı?
- Final bolumunde Fusun’un boşanmasına sebep olan resim oğretmeni sevgilisinin yaptığı tabloyu ortaya cıkardı. Ahu’nun tek amacı para ve guc, başka hicbir amacı yok. Bu yuzden de ilerleyen bolumlerde Ahu’yu hic beklenmedik bir durumda da gorebiliriz. Dizi 16 Eylul 2008'de Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor.