Sibel Can'dan nefret eden baba!
O baba, "Oğlumu olduruyordu, onu ucuruma surukledi" diye feryat etti ve onu omrunun sonuna kadar gormek istemediğini soyledi.

Sanatcı Selcuk Ural katıldığı " Orada neler oluyor" programında ilginc itiraflarda bulundu. Ural, eksi gelini Sibel Can icin şok sozler sarf etti. Eskiden Sibel Can'la evli oğlu Hakan Ural icin "Ucuruma suruklendi. Olumden dondu" dedi ve Sibel Can'ı hayatının sonuna kadar gormek istemediğini belirtti.

Ural şunları soyledi:

SİBEL CAN OĞLUMU UCURUMA SURUKLEDİ
"En kotu şeyleri oğlum Hakan Ural yaşadı. Verilmiş sadakam varmış ki Allah olume doğru suruklenen yavrumu bana bağışladı. Hakan’ı ucuruma surukleyen olay, Sibel Can’ la evlenmesiyle başladı. Bu nikÂha şiddetle karşı cıktım. Evliliklerinin ilk yılında boşanmaları icin Hakan’a yalvardım. ’Oğlum, boşan normal bir kadınla yuva kur.’’ dedim. Oğlum beni dinlemedi. Sonra başına gelmedik kalmadı."

"BABA BENİ KURTAR" DİYE YALVARIYORDU

Yavrum ‘Pasif Depresif’ denilen korkunc bir hastalığa yakalandı. Gunde bir avuc ilac iciyor, geceleri uyumuyor, yemek yemiyor, surekli ağlıyor ve ‘baba beni kurtar’ diye yalvarıyordu. Elleri, ayakları ve sırtı yara icindeydi. Yatağa yatamıyordu. 3 gun boyunca bir sandalyenin uzerinde ellerini tutarak ‘ Oğlum, bu kotu gunler gececek elimi sıkı tut, hayata tutun’ diye yalvardım. Allaha da oğlumu bu kotu evlilikten kurtar diye yalvardım.

OĞLUM İHANETİ, KULLANILMAYI GORDU

Oğlum Hakan; ‘Baba, sırat koprusunden geciyorum. Yardım et’ diye ağlıyordu. O gunleri hic unutamıyorum. Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanıldığını da gordu. Olumden dondu ama Allaha şukur ki şimdi cok mutlu. Onu deliler gibi seven iyi aile terbiyesi almış olağan ustu bir eşi var.

SİBEL CAN'I HAYATIMIN SONUNA KADAR GORMEK İSTEMİYORUM

Ezgi iki yıl boyunca, Hakanla bir eve kapandı onu tum yaralarından kurtardı. Ona hemşirelik yaptı. Hakan, Ezgi ile yeniden doğdu. Keşke Sibel Can ile değil de Ezgi ile ilk evliliğini yapmış olsaydı. Evet, torunlarımın annesi ama Sibel Can’ı gormuyorum ve hayatımın sonuna kadarda gormek istemiyorum.