Sevgili melekler, dolandırıcılar sınır tanımıyor doğrusu. Gectiğimiz gunlerde internet medyasında yayılşan ve yakında yayınlanacağı soylenen Kusursuz Plan dizisinin uydurma olduğu ortaya cıktı. Başrollerinde Meltem Cumbul, Cansel Elcin, Nejat İşler ve Behzat Uygur'un oynayacağı iddia edilen ve Kanal D'de yayınlanacağı soylenen dizinin yalan haber olduğunu, gectiğimiz gun İkinci Sayfa programına katılan Behzat Uygur belirtti. Uygur, "Kusursuz Plan adlı bir dizide adım geciyormuş. Boyle bir projeden hic haberim yok, Kanal D ile de goruştum onlarında haberi yok. Hatta ismi gecen diğer oyuncu arkadaşlarımızla da konuştum, onların da haberi yok. Aman dikkatli olun" dedi. Olay şoyle gelişti...

Her şey "Kusursuz Plan" adında yeni dizi haberinin internet medyasında yayılmasıyla başladı. Kusursuz Plan adında projeleri olduğunu soyleyerek, oyuncular ve menajerler ile goruşmeye calışan kişiler, dizinin başrollerinde Meltem Cumbul, Cansel Elcin, Nejat İşler ve Behzat Uygur'un oynadığını, dizinin Ocak ayında Kanal D'de yayınlanacağını soyleyince, kendi foyalarını kendileri ortaya cıkarmış oldu.
Kendisini projenin yapımcısı olarak tanıtan ve takma ismi olduğu duşunulen Mustafa Arslan, oyuncular ile yaptığı ikinci goruşmelerde kendini Murat Arslan diye tanıtınca şuphe uyandırdı. Bunun uzerine şuphelenen menajer ve oyuncular, Kanal D'yi arayıp, Kusursuz Plan adlı bir proje olup olmadığını sorduklarında, aldıkları olumsuz yanıt ile şuphelerinde yanılmadıklarını anladılar.
Genişletmek icin tıkla ...