ceyda ateş haberleri, ceyda ateş resimleri, ceyda ateşin babaannesi

Fala inanma falsız da kalma demişler. Kim ne kadar inanmıyorum desede yinede hakkında soylenecekleri duymak icin merak icinde kalır. Coğumuz hayatımız boyunca mutlaka fala baktırmışızdır. Hatta bu fal işinde un yapan unlulerin ve sosyetik aleminde kendilerine ozel falcıları bile bulunmaktadır. Onların dediklerine gore hareket edenlerin bile altını cizmek istiyorum Bugunlerde magazin sayfalarına duşen bomba gibi bir haberden sizlere soz etmek istiyorum. Unlu oyuncu Ceyda Ateş'in babaannesi şifa dağıttığını soyleyen bir falcı cıktı. Haberi okuduğum da bende cok şaşırdım. Bakın Ceyda Ateş'in falcı babaannesi fal konusun da neler soyledi;

Oyuncu Ceyda Ateş'in babaannesi, 'Falcı Kiraz Teyze' olarak Kucukyalı'da buyuk une sahip. Kiraz Hanım, super gucleriyle şifa dağıttığını iddia ediyor.

HEMEN RANDEVU ALIP GİTTİM

İstanbul Maltepe'ye bağlı Kucukyalı semtinin en meşhur isimlerinden birinin, oyuncu Ceyda Ateş'in falcılık yapan babaannesi olduğunu duyunca, hemen bir randevu kopardım. İşte normal bir vatandaş gibi gittiğim o seansta yaşadıklarım:

İCERİYE GİRERKEN TEDİRGİNDİM

Muhitinde neredeyse herkes onu tanıyor ve 'Falcı Kiraz Teyze' diye biliyor. Bu nedenle adresini bulmakta hic zorlanmadım. Gazeteci olduğumu gizlediğim icin iceriye girerken biraz tedirgindim. Ama Kiraz Teyze, hoş sohbetiyle beni rahatlattı.

'GEL KURŞUN DOKELİM SANA!'

Kiraz Teyze'ye, uzerimdeki kotu enerjiden kurtulmak istediğimi soyledim. Kurşun dokmeyi teklif etti. 'Kabul' dedim. Etrafa kurşunlar sacıldı. O kurşun parcalarına bakarak geleceğime dair yorumlar yaptı, beni rahatlatacak oğutler verdi.

'KESİNLİKLE BUYU YAPMAM'

Kiraz Teyze, asla buyu yapmadığını ama şifa icin buyu bozabileceğini, bunun icin de para almadığını soyleyip ekledi: "Ablam Karadeniz'de insanlara şifa dağıtırdı. Tum ailem gibi, ben de bu konuda bilgiliyim."

TORUNUYLA GURUR DUYUYOR

Kiraz Teyze'nin evini "Onunla gurur duyuyorum" dediği torunu Ceyda Ateş'e ait fotoğraflar susluyor.

Kaynak: Sabah
Genişletmek icin tıkla ...