Denizli Buyukşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'ye ait 450 numaralı 15 Temmuz Demokrasi Anıtı hattında gercekleşen olayda, universite istikametine doğru giden şofor Ahmet Ali Catal (50) idaresindeki otobuse binen yolcu, bir sure sonra oturduğu sırada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Durumu diğer yolcuların uyarması uzerine fark eden otobus şoforu, hic duşunmeden guzergahtan cıkarak hastayı, Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniği ’ne doğru goturmeye başladı. Kısa surede şaşkın bakışlar icerisinde hastayı hastaneye yetiştiren şofor, yaptığı bu hareketiyle diğer yolculardan takdir topladı. Bayılan hastanın sağlık durumunun ise iyi olduğu oğrenildi. Yolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve diğer yolcularında kendisine teşekkur ettiğini belirten Ahmet Ali Catal, "Kıbrıs Şehitler Caddesine gelirken ışıkları durduğum anda arkada yolcularımız bir kadının bayıldığını soyledi. Hemen otobusun dortlulerini yaktım ve sağa cektim. Kanamanın olup olmadığını sordum ve yok dediler. Ambulansı cağırmama gerek kalmadan otobusu Kıbrıs Şehitlerdeki Semt Polikliniğin aciline cektim. Kadını indirip gorevlilere teslim ettik ve oradan ayrıldım. Kadının sağlık durumu iyi ve yanında da bekledim biraz. Diğer yolcular ise teşekkur ettiler" dedi.