merve boluğur, merve boluğur haberleri, mithatcan ozer

Sevgili melekler, Muhteşem Yuzyıl'ın guzel oyuncularından Merve Boluğur, Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Ozer ile aşk yaşıyor. Gectiğimiz gun Zekeriyakoy'de bir pastanede birlikte goruntulenen ciftten Mithat Can, Merve'nin gozlerinin icine bakarak, "Bugune kadar sadece 2 kadına aşık oldum ucuncusu sel ol" dedi. İşte haberin detayları...

ONCE BAŞBAŞA KOFTE YEMEYE GİTTİLER

Sezen Aksu'nun muzisyen oğlu Mithat Can Ozer gonlulu Muhteşem Yuzyıl'da Şehzade Selim'in gozdesi Nurbanu Hatun'u canlandıran Merve Boluğur'a kaptırdı. İkili, gectiğimiz cumartesi akşamı ilk bulşmalarından HT MAGAZİN'e yakalandı. Ozer ile Boluğur geceye Zekeriyakoy'de Gumuşdere Dağ Restaurant'ta başbaşa kofte yiyerek başladı.

'DİZİDE GORDUM COK BEĞENDİM'

Can Ozer'le Merve Boluğur yemek sonrası yine Zekeriyakoy'deki Finca Cafe'de cay icip tatlı yedi. Boluğur'a kendisini Muhteşem Yuzyıl'da izlediğini ve cok beğendiğini anlattı. Daha once hayatında sadece iki kez gercekten aşık olduğunu anlatan Mithat Can, Merve'nin gozlerinin icine bakarak, "Ucuncu kadın sen ol" dedi. Kafede 2 saat oturan genc aşıklar sonra Mithat Can'ın otomobiliyle ayrıldı.
Haberturk
Genişletmek icin tıkla ...