kanto kıyafetleri
OYUNCU YELİZ YEŞİLMEN, RAMAZAN AYINDAKİ GOSTERİLERİ İCİN OZEL BİR KANTO SİNGLE HAZIRLIYOR.
Oyuncu Yeliz Yeşilmen, Ramazan ayındaki gosterileri icin ozel bir kanto single hazırlıyor. Ramazan ayında il il dolaşarak Kanto gosterileri yapacak olan Yeşilmen, “Ben, Turkiye’de bir ilki gercekleştiriyorum. Bugune kadar Nurhan Damcıoğlu’ndan başka kanto yapan hic olmadı. Bunu ilk olarak ben yapıyorum Nurhan Damcıoğlu, benim kesinlikle kanto yapmamı istemiyor. Ben de, Nurhan Damcıoğlu’nun inadına Kanto yapmaya devam edeceğim.” dedi.
Kanto muziklerini studyoda girerek kaydeden Yeliz Yeşilmen, “Bu gosterilerde zaman zaman Mulaim ile de birlikte skecler yapıyoruz. Bu gosterilere bu renk katacak. Ayrıca halkımızı da gosterimizin icine alıp onlara da kanto yaptıracağız” dedi. “Kanto” gosterisinin dışında Ramazan Bayramın’ndan sonra bambaşka bir tarz ile yeni album yapacağını soyleyen Yeliz Yeşilmen, “Bu albumum, piyasaya cıkacak ve cok tutulacağına inanıyorum. Bu albumum ile birlikte Dişi Barış Manco olacağım” dedi.
gecce
Ramazan'a ozel single cıkartıyor
Magazin0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Ramazan'a ozel single cıkartıyor