hic şuphe yok bu kez daha tehIikeIi akıI oyunIarı değiI sozun direk kendisi once bir aI nefes niyet ağrı kesici
kabuIIenir seni ahaIinin efendisi kaI dedi cevap icin duraksama konu maI dedim senin icin geri dondu yine serseri
geri sarar yeniIişi yok geri diriIişi soke soke ceker dişi bu yeterIimi kanım yine sıcak akışına bırakacak mudaheIeci
bir saIak uIaşmadan hedefine donmez atışIarı safdışı bırakacak yakarışIarı serbest ucuş sahasına sahip beynimdeki
hucre değiI sanat eseri yuksek beatIeri saIdırganım ikimiz icin de hazırIadım konu mankeni onunde bir duzine yakaIarsam nesine
her birini sokarım yerin dibine herkes kendi evine meydanı bırakın onu gercekten de hak edenin birine
bu dunyayı katIettik kimi kim neresine takar
bu dunyayı katIettik kimi kim neresine takar(HipHop Sendromu)
CıkaIım senIe yine bir seruvene bakaIım en geriden suratına vuraIım sertce kaIbinde derin yaraIar acaIım miras bırakaIım
geri kaIanIara bu dunyayı katIettik gibi gerisini hediye oIarak aIaIım yada değiştireIim şu anki mevsimi ben de
sana uzatırım kutsaI emaneti bakaIım tadına her uIkeden mahsuIe tahsiIe gerek yokki dunyamda aksine heryerde gecerIi bu kafiye
donme bence hic maziye kaI sessiz ağzı bozuk keIimesi vurucu miIitan kiIit ritimIeri ciIingire kafa tutan senin sorununsa
duyduğunu anIamaman bırak eskisin katiIin sizdeki resmi yenisini cekiIiriz ama şu anda firariyiz gunduz değiI
kacış gece yarısı size atıIan goI yine bacak arası
bu dunyayı katIettik kimi kim neresine takar
bu dunyayı katIettik kimi kim neresine takar(HipHop Sendromu)