Hurriyet

Gulben Ergen, gecen yıl bikiniyle denize giren Hulya Avşar'a gonderme yaptı: Ben bikiniyle değil şarkılarımla gundeme geliyorum'…

İki hafta bir Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye cıkan Gulben Ergen, sahne oncesi basının sorularını yanıtladı. Kıbrıs'ta odasından dışarıya cıkmayan Ergen, 'Neden Hulya Avşar gibi denize girmiyorsunuz?'sorusuna 'Ben bikiniyle değil şarkılarımla gundeme geliyorum' diye cevap verdi.

Balkonda guneşlenirken, komşulara yakalanmış

Otelin en ust kattaki odasında kalan Ergen, kimseye gorunmeden cok ince bir kıyafetle balkonda sereserpe guneşlendiğini ancak yan balkondan kendisini izlediklerini fark edince iceriye kactığını soyledi. Ergen, basında korktuğu icin denize sabah 06.00'da gireceğini de soyledi.

Yazın en cok iş yapan sanatcısıyım

Her zaman kendisiyle ovunen sanatcı bu yazın en cok iş yapan sanatcısının kendisi olduğunu soylerken bunun sebebi olarak da durustluğunu ve doğru şarkılar secmesi olarak gosterdi. En son Antalya'da kimsesiz Can bebeği ziyaret eden sanatcı, diğer sanatcıların sosyal sorumluluk projelerine katılmamasının sebebini şu şekilde acıkladı: 'Sosyal sorumluluk projeleri para kazandırmaz, itibar kazandırır. Buyuk emek ister. Bu bana zor gelmez. Başkalarına zor gelir.'

Atlas'a gorucu cıktı

Sahneye kendi kullandığı golf arabasıyla Gulben Ergen onceden Kıbrıs'tan kendisine hellim peyniri geldiğini şimdi ise bebek gonderdiklerini soyledi. Seyircilerin arasında şarkı soyleyen sanatcı kucağına verilen bebek icin 'Atlas'a gorucu geldi' diye espri yaptı.