Sevgili melekler, dunyaca unlu şarkıcı Ricky Martin'in sıradaki konserini Diyarbakır'da yapma durumu ortaya cıktı. Ucankuş'un verdiği bilgiye gore Martin internet sitesi uzerinden sıradaki konserini nerede yapacağı konusunda oylama actı. Ulkemizin netteki haylaz ahalisi incisozluk yazarları da Diyarbakır'ı oy yağmuruna tuttu. Boyle devam ederse Martin Diyarbakır'da konser verecek.

Ricky Martin, resmi internet sitesi uzerinden "Nerede konser vereyim?" diye sordu. Londra icin 57 istek geldi, Diyarbakır icin tam 3.070 oy yağdı!
Ricky Martin, yeni konser turnesinde hangi şehirlere gideceğine karar vermek icin resmi internet sitesinde oylama başlattı ve hayranlarına şoyle seslendi:
"Konser icin dunyanın bircok yerine gittim, daha da cok yere gitmek istiyorum. Nerede konser vermem gerektiği konusunda bana yardımcı olun. Siteye dunya haritası koyduk, şehrinizi belirleyin ve oylayın. Bana yardımcı olun."
Şu an http://www. rmaroundtheworld.com/#/ home adresinde devam eden oylama 28 Nisan'da sona erecek.
Oylamada hangi şehirler onde dersiniz? New York mu, Londra mı?
Yoksa Martin'i cok seven Latin Amerika ulkeleri mi?
Bu yazı yazıldığı sırada Londra icin 57, New York icin 167, Rio icin 139, Buenos Aires icin bin 51 oy kullanıldı.
Bizden ise İstanbul'dan 237, Ankara'dan 53 oy kullanılmış.
BİRİNCİ İLGİNC
Peki, birinci kim dersiniz? Şu an 3 bin 117 oyla Diyarbakır.
Diyarbakır'ın birinci olması enteresan değil mi? Efendim, internetin haylaz cocukları İncisozluk yazarları, 'Koşun, Ricky Martin'i Diyarbakır'a gonderiyoruz' sloganlı oy kampanyası başlattı. İncisozluk yazarlarının oylarıyla Diyarbakır acık ara onde şu anda.
Sitede 'Tatava yapmadım, bastım oyumu Diyarbakır'a', 'Oylar Diyarbakır'a megri megriii' gibi yorumlar yazarak birbirlerini gaza getiriyorlar.
Diyarbakır kesin birinci olur! İncisozluk'culer daha once de Şahan Gokbakar'ın 'Celal ile Ceren' filmini, duşuk oy vererek dunyaca unlu sinema sitesi IMDB'nin tum zamanların en kotu filmler listesinde birinci yapmıştı. Gokbakar da İncisozluk'e dava acmış, IMDB'nin yetkilileriyle konuşup filmi listeden cıkarttırmıştı.
Aslında Diyarbakır'a da bir Ricky Martin konseri yakışır; demokratik acılıma destek olur, oradaki gencler de bir dunya starını izlemiş olurlar.
Tabii her şey hesap kitap işi; yeterli bilet satılır mı mechul.
Once Ricky Martin'in Diyarbakır'daki album satışlarına bakmak lazım.
TURNE ONCESİ ANKET
Porto Riko'lu yıldız Ricky Martin'in, yeni dunya turnesi oncesi nabız yoklamak icin başlattığı ankette surpriz sonuc. Londra'dan 57, New York'tan 167 isteğin geldiği ankette Diyarbakır 3.070 oyla zirveye adını yazdırdı.
'HAYDİ MEGRİ MEGRİ'
Oy patlamasının nedeni ise daha sonra ortaya cıktı. İnternetin haylaz cocukları olan İncisozluk yazarlarının 'Oylar Diyarbakır'a megri megrii!' diye kampanya başlatıp Ricky Martin'in anketine oy istedikleri anlaşıldı.