Sevgili melekler, futbol dunyasının onemli isimlerinden birisi olan Beşiktaşlı yıldız futbolcu Gokhan Tore dun gece omzundan vuruldu. Eğlenmek icin gittiği Esentepe'deki bir gece kulubunde silahlı saldırıya uğrayan Tore'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Omuzundan vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gokhan Tore ameliyata alındı. Silahlı saldırı sırasında Gokhan Tore dışında 5 kişinin daha yaralandığı oğrenildi.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gokhan Tore'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını soyledi.
BEŞİKTAŞ KULUBU'NDEN ACIKLAMA:
"Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gokhan Tore, dun gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından cıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.
Saldırganın bir kadına ve ardından cevreye actığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gokhan Tore, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde muşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."
OLAYIN NEDENİ: KISKANCLIK KURŞUNU
Beşiktaş - Fenerbahce macı sonrasında Gayrettepe'de bir barda eğlenmeye giden Gokhan Tore kıskanclık kurşununa hedef oldu.
Gorgu tanıkların ifadesine gore barda eğlenirken bir bayanın erkek arkadaşına "Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum" demesi uzerine kadının erkek arkadaşı silahını cekerek ateş etmeye calıştı. Bar icinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gokhan Tore hastaneye kaldırıldı.
AHMET KAVALCI: VURAN ŞAHIS TESPİT EDİLDİ
Beşiktaş Futbol Komitesinden Ahmet Kavalcı "Gokhan Tore talihsiz bir olay yaşadı. Emniyet Gorevlisi arkadaşlarımız olayı araştırıyorlar. Gokhan Tore'yi vuran şahıs tespit edildi" yorumunu yaptı.