Sevgili melekler, unlu oyuncu Engin Altan Duzyatan ve Neslişah Alkoclar nihayet muratlarına eriyorlar. Cift 10 Mayıs'ta, Nişantaşı Sofa Oteli'in ust katındaki mekan Frankie'de nişan torenlerini yapacaklar...

Sabah gazetesinden Bulent Cankurt'un haberine gore unlu oyuncu Engin Altan Duzyatan ile Neslişah Alkoclar'ın ilişkisi, adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Hatırlarsınız; yakışıklı oyuncu, gecen ay Cihangir'deki evinde ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir davet vermiş, davette de sevgilisi Neslişah'ın onunde diz cokup romantik bir evlilik teklifinde bulunmuştu.
Duydum ki, mutluluktan ayakları yere basmayan cift, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişan yuzuklerini parmaklarına takmak icin, arayı cok acmak istememiş. Buyuk gun 10 Mayıs, nişan toreninin mekanı ise Nişantaşı Sofa Oteli'in ust katındaki Frankie...
Neslişah nişan toreninde giyeceği elbiseyi secmek icin koştururken; anneanne Hulya Kocyiğit ile anne Gulşah Alkoclar da, ciftin 200 kişilik nişan toreninin hazırlıkları icin hummalı bir şekilde calışıyormuş.
NİŞANDAN ONCE KADIN PEDİ TANITACAK
Bu arada unlu markaların, 10 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı atacak olan Neslişah'ın peşinde olduğunu duyuyordum.
Bircok reklam ve tanıtım teklifi aldığını oğrendiğim Neslişah, hijyenik kadın pedi Molped'in teklifine "Evet" demiş. Neslişah, tam da nişan arifesindeki bunca koşuşturmasının arasında, 30 Nisan'da nişan toreninin de yapılacağı mekanın bulunduğu Sofa Otel'de Molped icin bir davet verecekmiş. Neslişah, bu tanıtımdan nişan masraflarını da cıkarır artık!!!