sevgiliye sorulacak sorular sevgiliye sorulacak ilginc sorular en guzel zor sorulcak guzel
Soğukkanlı ve şaka dolu sozcuklerle, sevgilinize istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Dunyanın en ozel ve en guzel duygusunu paylaştığınız insana bazı şeyleri sormak gercekten de cok zor. Bakın uzmanlar bu konuda size neler oneriyor…
Başka bir kadın mı var?

Sevgilinizin başka kadınlarla goruşup goruşmediğini merak ediyorsunuz. Soru son derece net: “Başka biri mi var?” Ancak pratikte işler bu kadar kolay değil. Peki, nasıl soracaksınız? Tabii ki şaka yoluyla bunu oğrenebilirsiniz.
Annen nerede?
Altı aydır birliktesiniz ve hala annesini tanımıyor musunuz? Ailesiyle tanışmak isteseniz de sevgilinize bu yonde bir baskı yapmayın. “Anneni o kadar anlattın ki, beni meraklandırdın. Keşke ben de onu tanısaydım” diyebilirsiniz.
Sana taşınayım mı?
İlk aşamada, onun evine bir diş fırcası veya ic camaşırı bırakın. Bir hafta sonunuzu onda gecirirken, eşyalarınızın orada olmasının onu engelleyip engellemediğini sorun. Boylece, ilişkinizle ilgili ipucları yakalarsınız.
Evlilik ne zaman?
Cok dramatik bir şekilde sormayın. Cunku erkeğiniz geri adım atabilir. Tam tersine, soruyu oldukca soğukkanlı sorarsanız, bir ilişki değerlendirmesi yapmak istediğinizi anlayacak. Bu soruyu sırf ilişkinizin geleceği ile ilgili olarak, orneğin “2 yıl sonra biz ne durumda olacağız?” diye sorabilirsiniz.