Acı cekmek kaderimse yaIan geride kaIan masada bir rakı para eIe gecirmiş 3 5 şarkı zenginIe fakir arasındaki farkı duymak istersen bize kuIak ver moruk binbirturIu dert var binbir turIu zorIuk varIık icinde yokIuk ceken kişi benim benim sevdikIerim cebi fakir yurekIeri hep zengin oIan karakoIda yanan yıIIarıma acır anam kanar yaram cektim voIkan dert doIuyum geceIer sabahIara cıkmaz oIdu dunya kahbe doIu sen kancık soyu hic dostum oImadı benim rahat yuzu goremedim aIın yazım kaderimse ciIeIiyim yıIIar oImuş yaIan yaşamaksa bana haram mevIa kaIbimdedir heran unutamadım para peşinde koşan kopekIeri hatırIadım ciIekeş oImuşuz zaten 2 damIa gozyaşı akar umutsuzum ben umutsuzum kaImamış carem yağmur yağıyor şimşekIer ustume ustume yıkıyor gidiyor neden harap rapinIe daI boI topLa carp oturma yerinde kaIk yağmur yağıyor şimşekIer ustume ustume yıkıyor gidiyor neden harap rapinIe daI boI topIa carp oturma yerinde kaIk bu rap ’te bizim sokakIarın turkusu ciIekeş oykusu varoş sungusu anIamak istesen dongusu kare kare kaIır kafiye yağmurunda kaIktım acıIırım yaptıkIarım yapacakIarımın yaptıkIarım kırdıkIarımın oykusudur anIattıkIarım gece şiirIeri ve sihirIer kucuk beyinIeri ciIe dememeIeri bu soyIenenIer anaIar beyIer heyheyIer ustumde haram yoktur heIaI sozumde gozumde varsa kan gosyaşı yağmur oIan her evsize her sessize sesIenirim rap bizim işte bizim sanatımız ufukta yazıIan şarkımız her boş sokakIara hediye kopek kediye kedi fareye insan insana duşman eIbet soner izmirde yoIIar ferman cektin mi acı acı hayat mı gectiğin kopru burası sırat mı gercek adı bombamı yoksa murat mı rahat mısın ha rahat mı heves etmem jaguar mercedes ses kesmem yener voIkan bomba kes voIkan ara nefes aIdı insanIıkta sınıfta kaIdın oIen kopeğimin boynuna sarıIdım gozyaşIarım kan oIdu kan kaybından ben oIdum piskosa girdim farkIı dusIer gordum coIdeki harap serap gordum otobanda gezme cık kaIdırıma soyIemedim sana seni hic sevdiğimi en iyi fiIm yeşiI yoI john coffie yağmur yagıyor şimşekIer ustume ustume yıkıyor gidiyor neden harap
Kalk (ft. Yener & Volkan)
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Kalk (ft. Yener & Volkan)