sabah akşam kole gibi ne bu yaşam herşey duzensiz yine ediyor devam bunaldım bunaldım kafamı dagıttım artık boşverip kimseleri takmadım dertlerim cok ama dertlerime care yok,yok yok yok herşey bombok neyse arkadaş bize gereklik yaptı kagıdı aldı bi cıgaralık sardı bı fırtla başladı arkadaşımki, evet yatan o kenardaki 15 yaşlarında bir veletti sanki sınırların hepsini halletti gidtikce duştu duştu duştu yavaş yavaş kafayıda uşuttu ailevi sorunuymuş galiba suclu oluyor anne ve baba bak salaga bak bak takılıyor salak salak ortalıkta dolaşan işte o catlak yatıyor iciyor kalkıyor iciyor meeee yine buldum cigarayı cektim cektim yamuldum kaldım yemekten sonra bir tane daha sardım biran kendimi yeni doğmuş hissettim yine olsa yine yeniden cekerdim cek bi fırt cek cek bi fırt cek cek cek hadi gel cek….. arada durma cek sende sinek gibi ezecek gececek otur başın donecek cocuk uğraşma başımı ağrıtma kanakan geldi no tantana cek baba cek baba 1 2 3 cek cek bide bundan cek seni ezecek , yeni bir gun ama dertlere yok cozum dumanlı bile olsa kafa eski kafa şaka maka değil bu adı uyuşturucu olumdur bunun sonu sakın unutma bunu ayanı denk al laflara kanma her guler yuzluyu arkadaşın sanma bir dahaki adımın sonuncu olabilir bu zamanın katilleri gulerek gelir belki olanlar ruyana renk katar ama yarın sabah gercek daha acı koyar gozunu boyar sonra beynini oyar kendinden gecerek ne hallerde cana kıyar senin hayatında muhim tek şey sensin ne kadar yukselirsen o kadar duşersin 25 yaşında alper aga mikrafonda neler gordum bir bilsen bu genc yaşımda ceddelerde tantana kavga ve para kac arkadaş daha kaybedicem acaba galiba masal gibi geliyor bunlar sana takma kafana yaylan yaylan ama aklını kullan mademki uyuşturucu al sana kanakan cekbi fırt cek cek cek bi fırt………..