Ceyda Duvenci'nin 2008–2013 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Engin Akgun ile birlikteliğinden dunyaya gelen kızı Melisa Nur, doğar doğmaz beyin kanaması yuzunden Serebral Palsi hastası olmuştu. İkilinin kızı Melisa Nur, 11. yaşında bastı. Kızı icin 2011 yılından bu yana mucadele eden ve sık sık aile fotoğraflarını takipcileriyle paylaşan Ceyda Duvenci, Melisa Nur'un doğum gunune ozel duygusal bir not yayınladı. Melisa Nur ile anne-kız pozunu yayınlayan Duvenci, gonderisinde şu ifadelere yer verdi: "Cok sozum var sana dair… 'Neden!' diye isyan etmeye kalksam kelimelerin dunyanın etrafını defalarca turlar. Ama seni olduğun gibi yaşamaya dair sozlerime omrum de yetmez, dunyayı turlasan da binlerce kez tukenmez kelimelerim. Bana ben olmayı oğreten biriciğim, hayat amacımı bulduran ve en kıymetli anneliği yaşatan balkopuğum... Hayatımızı yoktan var etme gucu ve şansı verdiğin icin sana teşekkur ederim. Bugun bu kadar sevgi ve şefkatle sarmalanıyorsak bu sadece senin sayende... İyi ki doğdun, iyi ki beni sectin annen olarak. Hayatın muzik, gucun muzik ve hayallerin muzik… Sen de benim başıma gelen en guzel melodisin. Melisa'm, dileğim; seni sen yapan tum ozelliklerinle kimseye muhtac olmadan yaşayabilmen. Bunun icin elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Seni cok seviyorum benim canım kızım."