Aldatmaya Son Veren Yuzuk
Aldatmayı Engellemek İcin Yuzuk

Boyle birşeyi bulsa bulsa ya Japonlar bulurdu ya da Amerikalılar işte Amerikalı kadınların aldatmayı engellemek icin buldukları yuzuk hoşuma gitti ama pek iddialı gelmedi bana bakalım siz ne dersiniz...Benim imkanım olsa şoyle birşey icat ederdim...Erkeğin parmağına takılan yuzuk ya da kadınında aldattığı zaman yani başka bir tene dokunduğu zaman karşı cinsten birine o zaman elektrik carpması yaşatabilirdi

Bu Yuzukle Aldatmaya Son

Amerikalı kadınlar, eşlerinin kendilerini aldatmalarını engellemek icin cok ilginc bir yol buldu.

ABD'de artan eş ihanetleri, bazı firmaları carpıcı yollar aramaya itti ve bir yuzuk firmasının urettiği anti-aldatma yuzuğu ise bunlardan biri. TheCheeky.com sitesinde satışa sunulan yuzuk,"Evliyim - I'm Married" yazısı iceriyor. Boylece yuzuk cıkarılsa dahi yazı parmak uzerinden net bir şekilde okunabiliyor. 550 dolara satışa sunulan yuzuk titanyum yapımı ve muhtemelen bunu almaya luzum duyan eşlerin evliliklerinden daha sağlam bir yapıda.

Hayat boyu kullanım garantisi ile gelen yuzuk, maalesef kısa sureli bir koruma kalkanı oluşturabiliyor. Cunku yuzuğun parmakta bıraktığı iz kısa sure sonra kayboluyor.