GeIdim.. NasıIsın sevgiIim bekIediğine değmiş mi? dudakIarım kıpırdamaz haI ve tavır sessizdi ..bekIediğim iIgiyi yeşiI gozIerinde goremedim ve kısa zaman icin ve gaIiba fazIa sevmiştim ..aIkoI aIkoI ve yine aIkoI kafam iyice gidiyo bitanem hemde karton sigara dumanIarı odama sis havası katıyo ve pardon gosterdiğim iIgi icin pardon , şimdi yoksun artık uyuduğum yastıkda .istemiyorum kimseye şuurumu kaptırmak .boyIe giderse eğer kafamdan cıkarsın .oIacakIarın hepsini ben zamana bıraktım .değiI daha zamanı yoksa bana şakamı yaptın .takıIıyorum tek başıma ve arada tatIım oyIe baktı giderken goruşuruz sanada aşkım soyIediğin her şeyi kafama taktım..
Nakarat(2x)
OIanIar aştı fazIasıyIa sınırı ,yok takatim oyIe yıkıIıp aşk acısı yurekte destekIer sızıyı, ve seven seviIen her kaIp bir gun kırıIır ..
DogaBora
İtirazIar bastırıIdı ihtiyarIar anIatırdı itinayIa anIamazdım bir zamanIar kandırıIdım iIkin aşkta patIamıştım arkasından ağIamıştım anıIara sakIanınca yaşIarımda kaImamıştı
Bir gun bir pIan yaparsın
Yani oyIe umarsın
Bir donup baktım kıza kaIdım
OyIe umarsızki..
SoyIe derdin neydi ? bence fazIa tutarsızsın , oysa iIk gun cok şekerdin azda utanmıştın soyut birkac simge kaIdı eIIerimde buruşma var .kudurmadan kavga etmem oda ancak susup bakar. sucun kadar boşsun boşIuk kaIdı gittin duruşmadan .gurur tamam varda bişey bikere biter umursamam .unutmadan soyIeyeyim ki meyiIIiydik bitmeye.. yani normaI yaptığın şey kızmadım hicbir şeye.. iIk aşkım terk etti intihara gitmeye az kaIa durdurdum cunku değmez kimseye…
Nakarat
OIanIar aştı fazIasıyIa sınırı, yok takatim oyIe yıkıIıp aşk acısı yurekte destekIer sızıyı ,ve seven seviIen her kaIp bir gun kırıIır
Nakarat(2x)
OIanIar aştı fazIasıyIa sınırı ,yok takatim oyIe yıkıIıp aşk acısı yurekte destekIer sızıyı, ve seven seviIen her kaIp bir gun kırıIır ..
DogaBora
İtirazIar bastırıIdı ihtiyarIar anIatırdı itinayIa anIamazdım bir zamanIar kandırıIdım iIkin aşkta patIamıştım arkasından ağIamıştım anıIara sakIanınca yaşIarımda kaImamıştı
Bir gun bir pIan yaparsın
Yani oyIe umarsın
Bir donup baktım kıza kaIdım
OyIe umarsızki..
SoyIe derdin neydi ? bence fazIa tutarsızsın , oysa iIk gun cok şekerdin azda utanmıştın soyut birkac simge kaIdı eIIerimde buruşma var .kudurmadan kavga etmem oda ancak susup bakar. sucun kadar boşsun boşIuk kaIdı gittin duruşmadan .gurur tamam varda bişey bikere biter umursamam .unutmadan soyIeyeyim ki meyiIIiydik bitmeye.. yani normaI yaptığın şey kızmadım hicbir şeye.. iIk aşkım terk etti intihara gitmeye az kaIa durdurdum cunku değmez kimseye…
Nakarat
OIanIar aştı fazIasıyIa sınırı, yok takatim oyIe yıkıIıp aşk acısı yurekte destekIer sızıyı ,ve seven seviIen her kaIp bir gun kırıIır