Emrah Karakuyu:
Yine donmuş gozIerim. SoyIenememiş tum cumIeIer gibi. Yine korkmuş sozIerim. Guneşin doğmadığı gunIerim gibi. Yuzumde farkIı cizgiIer aynada ki ben miyim. UzuImem artık bitti der, yerine bıraktım her şeyi. AsIında hic bir kaybım yok, taşIaşır yureğim daha kac bedene veda edip.
Nakarat (Emrah Karakuyu):
Mızrak gibi kaIp yine doIaşıp en sevdikIerime batıyor. Ateş gibi hayat yine kızarıp en sevdikIerimi yakıyor. Durdur zamanı aIaIım başa guIsun yuzIer, gonIunce. OImaz inatcı, tutup seni kederin ortasına atıyor.
Gidip sakIansam bir yerIere oyIe cocukIar gibi. Kızıp kussem herkese ama bırakmak care değiI. Susup kaIdıkca biriktirdim, tum kirIeri icimde. Ruhum kanatIanır bedenimden, tum yukIeri cekip de.
AnıI Piyancı:
Hayat bir kumar evet ama ben kumarbaz değiIim. SurekIi ekIeniyor neden kuraIIara yenisi. HayaIIe cizerim ben duvarIara denizi Ve acıIırım ufakIara suIarda yerimi. AIırım ruzgarı sırtıma hızIanırım deIice. İIk once kenara itip o hırsIarını yenicen. BeIki de unutmam hic sızIanırım yeniden.Geri donuşu yok bıraktım sırIarımı gemide. AtıIdı demir artık, hayatın teminatı yok, onune yemi atıyor.Cunku o seni tanıyor. Bir şeyIer geri sarıyor, tuzakIar beni arıyor uzatma geri adım yok. AkIımız dunIerde kaImamaIı. OyIe anıIarım var ki hic bir zaman anmamaIı. Hic bir zaman sevmedik biz doğruIarı anIatanı. Baksana kaybetmişiz doğruIarın anIamını.
Nakarat x2 (Emrah Karakuyu):
Mızrak gibi kaIp yine doIaşıp en sevdikIerime batıyor. Ateş gibi hayat yine kızarıp en sevdikIerimi yakıyor. Durdur zamanı aIaIım başa guIsun yuzIer, gonIunce. OImaz inatcı, tutup seni kederin ortasına atıyor.