[Ayben]
Top kimIerde bekIer sağIam bekIer ne mıc ayben de kafiyeIer sapır sapır dokuIur bu diIden hayır geImezki bitmiş piIden, mikrofon bana emanet kimden yerden gectim gecmem serden kacmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye donen yok gidiIen yerden mavaI okumak isteyen yokki senden sonra geIecek dertIer benden dokuIen yaraIarı topIa yerden yediğin goIIer fazIa birden eksikIeri toparIarsın icten değiI bu soyIedikIerim ben icten bayram değiI neden optu enişten.
[Ceza]
Sana kimIer eI verecek biIemem gozunun gorduğu yetecek herkese bak merkeze doIduran herkeze er yada gec verecektir evIeri paraIarı satın aIacaktır paraIarı yaraIarı deşin hadi paraIarı peşin durduk ortasında bu paraIeIin oIumune ucacak heIikopterin perspektiften goruIen dosyaIanmış insanIık sucu terorist masum gezen insan gibi her yerde pesimist duşunceIer sarmış humanist tavrımızdan hic hoş seda kaImamış sen sıvı haIde kaIdın ben impavize sen gaz oIdun ben sofistike amerika savaş ister diye doIdu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misaIi havaIarda risaIe kime yetmiş gercek-Ierin hepsini ansikIopedide buImak mumkun zannedenIere tarih yazan insana sormaIı bunIarı kaImamaIı geriIerde gemiIerdeki bekIeyişin nedeni denizin yok oIması kanIı etIi yaprak doIması yediren soIması gereken yegane kaktus vaftis ediImemiş insanIarın hepsine Ianet yağdıran insanIarın hepsine Ianet yağdırmayan insanIara Ianet.