Turkiye ’nin en populer kripto para borsalarından ICRYPEX ’in katılımcılara 30 TL karşılığında Bitcoin hediye ettiği kampanyasında artık son gunlere gelindi. 28 Aralık ’ta sona erecek kampanyayı kacırmak istemiyor ve kripto para dunyası ile tanışmak icin can atıyorsanız, bu haberimizde yapmanız gerekenleri yeniden anlatacağız.
ICRYPEX ’in başlattığı kampanyanın en dikkat ceken ozelliği, hediye edilen 30 TL ’lik Bitcoin ’in istenildiği gibi kullanılabiliyor oluşu. Yani dileyen tuketiciler, bu parayı doğrudan nakite cevirebiliyorlar. Dileyenlerse 30 TL ’lik Bitcoin ’i farklı bir altcoine donuşturup, kripto para ticareti yapmaya başlayabilirler.
[h=2]30 TL ’lik Bitcoin hediyesini almak icin yapmanız gerekenler:[/h]
Adım #1: ICRYPEX mobil uygulamasını indirin, Android icin buradan iPhone icin buradan Huawei icin buradan Adım #2: Yeni bir uyelik acın ve istenen tum adımları tamamlayın, Uyeliği tamamladıktan sonraki 15 iş gunu icerisinde 30 TL ’lik Bitcoin ’i cuzdanınızda gorebilirsiniz. Adım #3: Bitcoin ’leri cuzdanınızda bekletebilir, piyasa bolumunde diğer kripto para birimlerine cevirebilir, nakde cevirebilirsiniz. Son olarak, kampanya kapsamında 50 bin kişilik katılımcı sınırı olduğunu ve bu bağlamda katılımcıların ciddi bir bolumunun tamamlandığını belirtelim. Eğer 50 bin kişilik kontenjan 28 Şubat ’tan once dolarsa, kampanyanın daha erken tamamlanma hakkı var. Bu yuzden eğer bu sektorle ilgileniyorsanız, yukarıdaki işlemleri bir an once yapmanız gerektiğini unutmayın.