Super Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Goztepe ile karşı karşıya geldi. 5 gol ve 4 penaltı olan macta Galatasaray son dakikalarda attığı golle mucadeleyi 3-2 kazanarak haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Macın ardından Galatasaray Teknik Direktoru Domenec Torrent, acıklamalarda bulundu. Torrent acıklamalarında, "Oyuncular, taraftar ve bizi destekleyen yonetim, bu başarıyı hak ediyordu. Taktiği 4-3-3 yapmak bence anahtardı. Oyuncu değişikliklerimiz de bize yardımcı oldu ama ondan once bizim icin sistem değişikliği bence daha onemliydi. İlk yarıdan hic memnun değildim. Sahada yapmamamız gereken şeyler yaptık ama arada bu durumu duzelttik. Stattaki atmosferden dolayı en yakınımdaki oyuncu bile sesimi duymuyordu. İkinci yarıda oyunu toparladık.
Hakemlerle ilgili hicbir zaman konuşmayacağım. Sadece Turkiye'de değil, Avrupa'da da VAR gelince işler iyice karıştı. Ben, 2. penaltıya karşıyım cunku ayağından sekip eline carptı. Başka ulkelerde bu, penaltı değil. Turkiye'de kurallar aynı olmayabilir, bunu bilmiyorum. 4. hakeme 2. penaltımız icin itirazda bulundum. Hakemlik zor bir iş, ben kazansam da kaybetsem de hakemlerle ilgili konuşmayacağım." ifadelerini kullandı.