Beylikduzu Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesinde, saat 08.00 sıralarında, ozel bir scooter firmasına ait olduğu oğrenilen depoda yangın cıktı. 4 katlı bir binanın zemin katında başlayan yangının, scooter bataryalarının patlaması sonucu cıktığı oğrenildi. Olay yerine ihbar uzerine cok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumanlar kısa surede etrafı sardı. Cevredeki vatandaşlar, kısa sureli panik yaşadı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Ote yandan, metrelerce yukselen dumanlar cevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Beylikduzu ’nde, scooter deposunda bataryalar patladı
İsmail Yardım isimli bir vatandaş, “Scooter deposunda cıktı yangın. İlk başta scooter bataryalarında patlamalar yaşandı. Giriş katta bizim iş yerine ait bir kompresor vardı, biz ilk başta o patladı sandık. Ama depo kısmında cıkmış yangın. Tabii durumu goren vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Şuanda ekipler yangına mudahale ediyor. Ben deponun ust katındaydım. Dumanlar cıkmaya başlayınca ise binayı terk ettim. Şu anda ise bir olu veya yaralı bilgisi yok.” dedi.

İsmail Yardım isimli bir vatandaş, “Scooter deposunda cıktı yangın. İlk başta scooter bataryalarında patlamalar yaşandı. Giriş katta bizim iş yerine ait bir kompresor vardı, biz ilk başta o patladı sandık. Ama depo kısmında cıkmış yangın. Tabii durumu goren vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Şuanda ekipler yangına mudahale ediyor. Ben deponun ust katındaydım. Dumanlar cıkmaya başlayınca ise binayı terk ettim. Şu anda ise bir olu veya yaralı bilgisi yok.” dedi.