Selam aleykum. Oncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum. Kusura bakmayin artik.
Ben bir hafta once kil donmesi amelyati oldum. Ama sonra bazi amelyat olan kisilerden, kil donmesinin tekrarlanma riski var duymusdum. Ve bi arkadasda bi yil once amelyat olmus ama onda bir delik gitmis simdi 6 tane olmus dedi. Bana qaranti vermediler yine cikar demis dediler. Temeli aldirmak istiyorsan 3500 tllik bi amelyat gerek demis .ama Bu bana pek tesir etmedi. Cunki uzman bi doktora muayene olmusdum. Ama o arkadasla sohbetden sonra atesim filan cikmaya basladi, atesim arttigi icin uykum geliyor ve 3 gundur her uyudugumda kendimi amelyat gecirdiyim hastanede buluyorum.(ruyanin nasil basladigni hatirlamiyorum. Direkt ruyanin ortasnda buluyorum kendimi)
hastanede doktorla bu hastaligin tekrarlanma riski filan varmi diye soruyorum. Doktor birden dislerni sikarak hihihaha diyerek seytani guluyor adam resmen seytana donsuyo sanki , tekrar olmasinmi istiyorsuun?olmasinmi olmasinmi? Diyor, bende sasirmis ve korkmus halde ee... Evt olmasn diyorum. Beni kolumdan tutup odasina goturuyor , cok aff edersiniz odaya acilan kapidan gectiymizde kendi popomun uzerne geldiymi goruyorum ve 4 tana sislik cikmis seytanca gulerek baak yine var. Cikmis baak diyor ve bende cok uzulerek sisliklere bakiyorum(ben karinca kadarim popomun uzerinde doktorda oyle , kendimse dev kadarmisim gibiyib yatiyorum hastane odasnda) ya nasil olur ben amelyat olmusdum beni nasil amelyat ettin diyerek uzuluyorum. Doktorda eyer bidaha cikmasin istiyosan 1000 tl vermelisin pahali amelyat napalim diyor(ben 450tl ye amelyat olmusdum) sonra doktor yok oluyo ruyamda aglayip ciglik atarak uyaniyorum hep. Lutfen yardim edin nolur. Artik uyumakda istemiyorum gozumu kapatinca hep ayni kabus... Amelyattan yeni cikdigm icin hep yatakda uzaniyorum ve atesmde var diye gunde 4-5 kez uyuyorum. Bu kabusdan korkdugum icin gece sabaha kadar uyuyamiyorum 3 gundur perisanim. Nolur yardim edin. Nasil kurtulayim bu beladan( evdekilerede danisamiyorum off ya