Gaziantep'in Şahinbey ilcesinde motosikletiyle bir yere giden 18 yaşındaki Yusuf Sami Yaşar, iş yerine tekrar dondukten sonra motosikletini park ederek işinin başına dondu. Bu esnada Yusuf Sami'nin motosikletin anahtarını kontak uzerinde unuttuğunu fark eden 3 şupheli şahıs, bir sure bolgede keşif yapıp motosikletin etrafında bir kac tur attı. Ardından ise şupheli şahıslardan biri, diğer arkadaşlarıyla bolgeden geciyormuş gibi yaparken, bir anda motosiklete yanaştı. Daha sonra anahtarı uzerinde unutulan motosikleti calıştıran şahıs, hızla bolgeden uzaklaştı. Motosikletin calındığını fark eden iş yeri sahibi ise şahsın peşinde koşmasına rağmen yetişemedi. O anlarda iş yeri sahibinin de şahısların peşinden koşmaya calışması dikkat cekti.
Bir anlık unutkanlığının motosikletinin calınmasına neden olduğunu soyleyen Yusuf Sami Yaşar, "İş yerinin atolye bolumunde calışıyordum. Sonrasında bir yere gidip geldim. Elimde de bir poşet vardı, kontağı kapattım ama anahtarı almayı unutmuşum. Ben o şekilde iceri girdikten bir saat sonra da motosikletim calındı. Uc şahıs once geliyor etrafta keşif yapıyor. Motorun uzerindeki anahtarı fark ediyorlar. Sonrasında da kimsenin gormediği bir anda motosikleti calıyorlar. Motosiklet calınırken patronum fark ederek peşlerinden koşuyor ama yetişemiyor" dedi. Calınan motosikleti 3 ay once sıfır olarak aldığını ve guncel değerinin 17 bin lira olduğunu da soyleyen Yaşar, "Motosikletimi 3 ay once almıştım. Daha cok yeniydi. Ben 13 bin liraya aldım ama guncel değeri 17 bin lira civarındaydı. Sonrasında ekiplere bilgi verdik. Onlar da gelerek calışma yaptı. Bulmak icin uğraşıyorlar. İnşallah en kısa surede bulunur" ifadelerini kullandı.