Adana'nın Seyhan ilcesi Ataturk Caddesi ’ndeki bir bankanın onunde meydana gelen olayda H.H. (48), banka şubesine gidip 68 bin euro cekti. Parayı sırt cantasına koyan H.H. bankadan cıktı. Bu sırada banka onunde bekleyen A.G., H.H. ’nin sırt cantasını acarak parayı calmaya kalkıştı. Başarısız olan A.G. olay yerinden koşarak kactı. H.H. ’nin ihbarı uzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğune bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Buro Amirliği ekipleri, kacan A.G. ’yi yakalamak icin calışma başlattı. Ekiplerin calışması sonucu şupheli, merkez Seyhan ilcesi Yeşilyurt Mahallesi ’nde sokakta yuruduğu sırada yakalandı. Şuphelinin yankesicilik, hırsızlık, yağma, kasten yaralama gibi suclardan cok sayıda kaydı olduğu ve olay gunu P.H. (21) isimli bir kadının da cep telefonunu caldığı tespit edildi. Gozaltına alınan A.G. ’nin, emniyetteki ifadesinde suclamaları kabul etmeyerek, "Hesabıma para yatıracaktım. Banka şubesinin guvenlik gorevlisi beni iceriye almadı. Bunun uzerine tartıştık. O sırada sırt cantalı biri bankadan cıktı. Cantanın icinde para olduğunu gordum. Sonra birden donup, bana doğru koşmaya başladı. 'Hırsız var' diye bağırdı. Ben bir şey yapmadım." dediği oğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.G., cıkarıldığı mahkemece tutuklandı.