İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'un yeni transferi Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'yla EURO 2020'de yaşadığı rahatsızlık icin acıklamalarda bulundu. Rahatsızlık esnasında hissettiklerini anlatan Eriksen, "Sağ alt adalemde kucuk bir kramp hissettim ve sonra bayıldım. Uyandığımda her şey bir ruya gibiydi. Gozlerimi actığımda yatıyordum ve kalbime baskı yaptıklarını hissettim. Nefes almakta zorlandım. Bazı sesler ve doktorların konuşmalarını duydum." dedi.
Belini kırdığını duşunen Danimarkalı futbolcu, "Burada yatan ben olamam, ben sağlıklı biriyim diye duşundum. Yerdeyken, herhalde belimi kırdım diye aklımdan gecirdim. Bacaklarımı hareket ettirebilir miyim diye duşunurken ayak parmaklarımı hareket ettirebildiğimi fark ettim." ifadelerini kullandı. Ambulansa binene kadar hicbir şeyin farkında olmadığını soyleyen tecrubeli futbolcu, "Kafamı kaldırdım, taraftarların tezahuratlarını duydum ve ambulansa goturuldum. Ambulansa binene kadar olup dirildiğimin farkında değildim." şeklinde konuştu.