Unlu oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, aşka kusmemiş ve gonlunu Mehmet Dincerler'e kaptırmıştı. Hadise'ye 40 bin dolarlık yuzukle evlilik teklifi etmesinin ardından ardından borc iddialarıyla gundeme gelmiş ailesinde de krize sebep olmuştu. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ciftten Dincerler, gectiğimiz hafta iddiaların ardından Instagram hesabını kapatmıştı. Dincerler'in bu kararı uzun surmedi. Onceki gun Instagram hesabını yeniden aktif hale getiren Mehmet Dincerler, yeni fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
Hadise ’ye, sevgilisi Mehmet Dincerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yuzuk, unlu iş adamının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu. Dincerler'in alacaklıları, actıkları davada, "40 bin dolara yuzuk alacağına borclarını odesin." demişti. Tum bu yaşananların ardından Mehmet Dincerler suskunluğunu bozmuştu. Yazılı acıklama yapan iş adamı, takibe alınmış bir borcunun olmadığını soylemişti. Dincerler yaptığı acıklamada şu ifadelere yer vermişti: Bu zorlu surecte bir kısım banka borclarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hicbir ticari yukumluluğum olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borcların yapılandırılması icin restoranın konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle yatırımcılarımızı ve calışanlarımızı koruma altına almak amacıyla şirketimizi de 2019 yılında konkordato surecine girmek zorunda kalmıştır. Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan butun odeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcun bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borcların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere konu olan odenmeyen borclarla veya şirketle aile bağlantıları dışında hicbir zaman ortaklığım olmamıştır. Ben bugune kadar evlat olarak ustume duşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler tamamen tuzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugun gelinen surec tabii ki uzucudur. Bu uzucu olay uzerinden magazin uretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hicbir ahlaka yakışmaz. İş insanının, "Şahsım ve şirketimin borcu yoktur." sozlerinin ardından Dincerler'in amcasının avukatı Hicran Akkaya Şenoğlu, acıklama yapmıştı. Şenoğlu, borcun Mehmet Dincerler'e ait olduğunu savunmuştu. Avukat Şenoğlu, konuyla alakalı, "Mehmet Dincerler, amcasının evini sattırdı. Kendisi borcludur. Taksitleri odemedi ama borclarını bilmiyor. 'Muhammet' olan adını 'Mehmet' olarak değiştirdi. En son aşamada Hadise'ye aldığı yuzuğe el konulabilir..." demişti. Şenoğlu, "Şirketin hisseleri Mehmet ’e gonderildi. Odenmeyen borc Mehmet ’in borcu. Şu an 11 milyon TL borcu var. Butun bankalara borcları vardı. Yarısını odediler, sonra yapılandırdılar. Odemedikleri iki bankaya borcu var, o da amcanın borcu." şeklinde konuşmuştu. Mehmet Dincerler'iin Hadise'ye evlilik teklifi ettiği 40 bin dolarlık yuzuğun meteor etkisi yarattığını da belirten Hicran Akkaya Şenoğlu, şunları soylemişti: "O yuzuk bir meteor. Instagram hesabını neden kapattı sizce? Biz o tatilleri gorduğumuz icin. Boyle bir şeyle anılmak kotu. Amca cok onceden kefil olmuştu. Onun borcu ile uğraşılırken Dincerler, tatil yapıyordu. Geceliği 28 bin TL veriyor kaldığı otellere. Hadise, buralara emek vererek gelmiş. Otel parasını Hadise ’nin verdiğini duşunmuyorum. Bu borc odenmezse şirket batacak. Borclu olduğunu bilerek hareket etse boyle şeyler olmaz." Hicran Akkaya Şenoğlu, Mehmet Dincerler ’in babası ve amcasının bu olay yuzunden arasının acıldığını da ifade etmişti. Şenoğlu, "Normalde bu olaya kadar iki kardeşin arası normaldi. Mehmet, ne zaman, 'Benim borcum yok' dedi, olaylar o zaman patladı." acıklamasını yapmıştı.