ruyayı bugun yani 06.11.2012 saat ise 6:30 ile 7:30 arasındaydı..saban namazına kalktığımda 5:47ydi namazı kıldım biraz ders calıştım ve 6:20de yattım 10dk uyuyamadım felan derken uyumam 6:30u buldu ruyaya geciyorum

ruyamda bundan 8 ay once yani ben 9a giderken 15 yaşındayken bir kızı sevdim ama cok sevmiştim..gittim teklif ettim kabul etmedi doğum gununde aradım gene yuzume kapattı ama halada seviyorum yani sevgili değiliz ben onu seviyorum sadece

o bizim evdeymiş ve ben okuldan gelmişim evde abim ve o varmış o sadece yemek yapmak icin gelmiş...okuldan gelince abim demiş seninki burda felan bende oyle şaka yapıyor sandım mutfağın kapısı acıldı ve yemek hazır xxx abi dedi bende gidip yanaklarına dokunmuşum oda dokunma bana mutfakta konuşalım demiş..ben buna seni cok seviyorum vb.derken onun cevabını gormeden uyandırıldım..

bunu acıklarmısınız..ben o kızı cok seviyorum ve o ruyayı bugun aklıma geldikce dersten bişey anlamadım yazılıdan 90 ustu not almam gerekirken 70 ila 60 arasında birşey alacam konu o değil cok etkilendim ben bu ruyadan biri acıklarmı nolursunuz