Hayatımda ilk defa bole bir ruya gordum. Ve bu ruyanın anlamını gercekten oğrenmek istiyorum...

Uyuma saatim o gece 2 gibi bişeydi rahatca uyudum.

Evdeydim ve dışarı cıkıcaktım arkadaşımla buluşuşacaktım sanki ve dışarı cıktım. Kapıdan cıktıgımda bayan komşularımız hepsi dışarıdaydı. ve yurumeye başladım ve arkadan bi cığlık sesi geldi. Ses annemin sesiydi ve dondum seri bi şekilde direk eve daldım ama ev bizim ev değildi. ve annem olmuştu ama ben onu goremiyordum ama hissediyordum. Evde bir cok oda vardı sanki bi apartman dairesinde 5-6 oda varmış gibi. ve dikaktimi bir sokak kopeği cekti peşimden dolasıyormus gibi neyse o esnada dışarıda buluşacağım en samimi arkadasım kardeşim geldi ve bi odanın kapısını actım butun sevdiğim arkadaşlarım vardı allah allah dedim kapıyı kapattım ve yurumeye başladım tekrardan holden ve tekrardan bir ses ve geriye donduğumde onlarda olmuştu ama yine goremiyordum onları ama hissediyordum o uzuntu vardı ve o dikkatimi ceken kopek hala peşimdeydi. İşin İlginc tarafı yanıma gelen arkadasımın sağ veya sol omuzunda bu peşime takılan kopeğin kucuk hali gibi birşey wardı canlı bi şekilde ve omuzunda geziyordu. ve ne olduysa sinirlendim elime uzunca plastik tarzı tahtamıydı neydi bişey aldım ve kopeğe wurmaya başladığımda sanki bos bir masaya wuruyormuş gibi oldum sonrası ve butun arkadaşlarımı diğer odalarda aynı şekillerde gordum hissettim sevdiğim insanlardı hepsi ve tam olarak hatırladıklarım bunlar ve Sonuc olarak En sevdiğim arkadaşımla tekrar hic bişey olmamış gibi dısarı cıktık ve yurumeye başladık ve sokak bizim sokak değildi tanımıyorum hic bişey ama tekrardan dikkatimi ceken hala arkamda bir kopeğin beni takip etmesi ve arkadaşımın omuzundaki o kucuk kopekdi aklıma takılan...

Şimdi birileri oluyor ben bunları gormuyorum ama hissediyorum ?
ve o kopek ne alaka ve arkadasımın omuzundaki kopek ne alaka ?
ve hic bişey olmamıs gibi sadece uzuntuyle kalıyorum ve cok basit bişey ?

bir cok ruya gordum tabutta ucurumda kazada vs korkunc şeylerde ama Dikkatimi ceken bu ruyaydı.

Bu gorduğum ruyanın ne anlama geldini ve neyi belirttiğini bana acıklayabilirsiniz cok sevinirim...

her ruyanın bir tabiri varmış umarım bu gorduklerime bi cevap alabilirim....