Oncelikle Ruyamı Anlatıyım

Ruyada sanki boyle cayır,cimen yada tarla tarzı ama hoş goruntulu doğal bir ortamdaydım,etrafdada bir kac insan vardı bırazcık kalabalık ıste 9-10 kısı,neyse havai fişekler patlıyodu hem gok yuzunde hemde govdemız hızasında 1 metre yukseklıkte falan,daha sonra ata biniyorum kızıl renkli bir ata ileri doğru atla gidiyorum,daha sonra attan iniyorum,koşarak eğlenerek gidiyorum,yol kenarında ağac var,hani boyle devrilirya ağac,kenara cekmişler işte onu koşarken onun ustunden gidiyorum ucundan zıplıyorum ve devam ediyorum koşmaya,daha sonra ilerde sokak/cadde gibi bir yerde,butun bu havai fişekler kalabalık falan dağılıyo,3-4 tane genc guzel kız var 16-20 yaşlarında falan ortalama,neyse iclerinden birine biraz konuşabilirmiyiz acaba diyorum(yazmak icin kıza ) tamam diyor ve benle geliyo.Boylede bitti işte.

Ben baktım internetten hepsinin tabirine ama genelde ortak yola cıkıyo hepside

havai fişek: Ruyada hava-i fişek gormek, iyi ve sevincli habere delÂlet eder.
Cunku hava-i fişekler sevincli gunlerde atılır,Ruyada havai fişek gormek işlerinizin yoluna gireceğine, zor işlerinizin kolaylaşacağına, mujdeli bir haber alacağınıza, rahat ve huzurlu olduğunuza işaret eder.

At: Bereketin ve bol kısmetin işaretidir. Sağlıklı bir ata bindiğinizi gorduyseniz yaşamda cok başarılı olacağınız ve hayatınızın aşkını bulacağınız anlamındadır.

Ruyada herhangi bir şekilde at gormek, iyiye işarettir. İş hayatında yukselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesine işarettir.

Genc kız: Ruyada genc kizlar gormek hayir ve menfaat gorecegine delalet eder. Genc ve guzel bir kiz gormek, onunla konusmak, gulusmek, dunyada saadete, buyuk rizka, mala ve paraya delalet eder.

Zıplamak:Zıplamak veya bir şeyin ustunden atlamak, karşınıza cıkacak engelleri aşacağınız anlamına gelir. Zıplarken duşerseniz, sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kişinin cok uğraşmadan cok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.