Ruyam karmakarisikti, cunki gece icinde nerdeyse 5 kere uyandigim icin...

Ruyamda uzun topuklu bi ayakkabi giymistim, boyum haddinden fazla uzadi. Ayakkabinin topugunun biri kisaydi yada kirilmisti, o yuzden sadece bir ayagiyla ayakta durup boyumun ne kadar uzadigina bakiyordum, ayni topuktan annemde giymisti ikimizde uzamistik.

sonraki ruyamda ise, eve cok hircin sanki insan gibi ayakta duran kotu niyetli bi kedi gordum. Kedi uzerime saldirdi her yerimi tirmaladi, sirtimi o kadar kesti tirmaladiki derim yuzuldu, disardan insanlar beni kurtardi. Ama sonra hemen kendime geldim.

ruyalar birbirine girdigi icin hatirladiklarimi soyluyorum.

baska seferdede, bir basortum vardi, boyaciya gittik, onu cok guzel sekilde boyaladi. boyarken figurler verdi, fircayi oldugu gibi desenin uzerinden gecti, hic kenara kacirmak filan yoktu, yani super boyaliyordu.

sonraki seferde ise, annem bana sarilip resmimi cekiyordu, cok eski bi foto makinesi, resim ceker cekmez, makinenin altindan cikanlardan. Resimde yuzum hep belirsiz cikmis, ama yine de cok guzeldi. Sonra birden resimdeki canlandi ve ben resimdeki kendime bakiyordum, kendim beni gordu goz goze geldik ve beni dudaktan optu, kendimle opustum

sonraki seferde ise, bi bebek vardi, erkek kardesim onunla ilgileniyordu. sonra biraz buyudu 3, 4 yaslarinda oldu, bebegin elbisesini yukarda anlattigimiz boyaciya goturduk. boyadi filan... sonra bebek biraz daha buyudu, dogum gununu kutladik...

karisik briseylerdi ama, en cok etkileyen kedi ve boyumun uzamasi oldu. Kedinin yorumuna baktim ruyada, uzun bi hastalik gecireceksiniz yaziyor. Boy uzamasi ise olum. Kendi kendime dusundum, uzun hastaliktan sonra olecekmiyim acaba

Yorumlayabilirseniz cok cok cok sevinirim, simdiden tsk