Selam arkadaşlar,
Ruya yorumu yapabilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi, tabirlere kendim bakayım dedim ama işin icinden cıkamadım.
Ruyamda karanlıkda bilmediğim bir mahallede ara sokakda evime doğru yururken gordum kendimi. Gectiğim o ara sokakda evcil kuşlar dışarda ucarlarmış, karınları acıktığında sahiplerinin yanlarına donerlermiş. 3 kuş (biri muhabbet kuşuydu biri sultan papağını bir diğeri de kakadu cinsi papağan) elimin uzerine yanyana dizildiler. bana konuşup konuşmadıklarını hatırlmıyorum ama bana eve kadar refakat edeceklerinin bilincindeydim. sonra ben onları tekrar sokaklarına geri goturcektim. 3u de elimin ustunde, bende elim havada ilerlerken, muhabbet kuşu birden ucmaya başladı. geri donmesini isterken, o bir elektrik direğinde elektriğe kapılıp yere duşdu oldu. Devam yurudum ve hedefe ulaşmışdım. iceri girdiğimde elimin ustunde birtek kakadu cinsi buyuk papağının kaldığını gordum. diğer orta boy kuş, yani sultan papağını neden yoktu bilmiyorum. kakadu ile icerdeyken kuş acıkmıştı ve benim onu beslicek hicbirşeyim yoktu, kuş birden sinirlenmeye başladı ve o guzel tuyleri sonmeye dokulmeye başladı. Kakadu sinirinden bana saldırmaya başladı. onlarla yururken mutluydum ama sonu iyi olmadı. Ruyanın bukadarını hatırlıyorum, sizce bu ruya ne anlama gelir?

Şimdiden teşşekkurler