Merhaba arkadaşlar.Oncelikle şunu soyleyeyim uzun zamandan beri ilk defa ruya goruyorum genellikle kÂbuslarla uğraşırdım.Bundan yaklaşık 2 hafta once teyzemlerle koye cıkmıştık baya bir yuksekte koy anneannemin koyu olay hep teyzem ve anneannemle geciyor başkaları da var tabi.Olay bu koyde geciyor.Bir tane kuşla uğraşıyorum.Kuş aynı pokemondaki pidgeottoya cok benziyor.Karnı beyaz diğer tarafları acık kahverinde,muhabbet kuşundan buyuk ama cok değil 2 katı kadar en fazla.Kafası kartal kafasına benziyor ama yine altı beyaz ustu kahverengi.Sonra uğraşmayı bırakıyorum ve gidip yatıyorum bu sırada bir kız olaya dahil oluyor.Tanımıyorum,gormuyorum.Ruyammış gibi ama uyumuyordum yatıyordum sadece.Konuşuyoruz guluyoruz.Kızı gormuyorum ama cok guzel bir sesi ve goruntusu olduğunu biliyorum.Onunla ilgileniyorum gulduruyorum falan kız benim boyutlarımda,yaşını bilmiyorum ama aşık oluyorum gibi.Buraya kadar tamam ama bundan sonrası garip.

Bir başka sahneye geciyoruz ben ve kız sadece bir merdiven hafif yanal duz değil.Başı yok,karanlık sonu yok,karanlık elimde bir meşale var.Surekli guluyoruz kız bana yağmurlu bir zamanda doğdum falan diyor guluyoruz.Sonra başka bir sahne işte takıldığım kısım.Ben teyzem kuzenim(2 3 yaş buyuk benden) ve o kız.Birden otların icinden cıkıp bir patikaya giriyoruz.Gupegunduz ama teyzemin elinde fener var etrafa bakıyor.Tam o sırada cok zayıf bir kurt kopeği geliyor ve ayağımda bir şey varmış gibi ona geliyor.Ben bir kez ayağımı kendi etrafımda donduruyorum,takip ediyor ve bırakıyorum ve topuğumu ısırıyor,kuzenimden yardım istiyorum "Ben ne yapayım diyor" sonra bırakıyor.Ben de hemen yanından gecip gitmeye calışıyorum tam son anda kuyruğuna basıyorum takip etmeye başlıyor.Bundan sonrası resmen sacmalık."Cok sıkıldım ben cıkıyorum" diyip x işaretine basıyorum ve sonrasında uyanıyorum