Merhabalar,
Bu konuyu acmamın sebebi ruyalarımı her zaman daha once gorduğum ruyalardan bir bolumuyle bağlantılı olarak gormem, yani ruyamı genelde hic hatırlamam hatta hatırlıyorum diye duşunurum ama tekrar hatırlamaya gelince hicbir şey yoktur orada. Neyse, yani Nasıl başladı bilmiyorum ama gecen gece ruyamda daha once ruyamda gorduğumden kesinlikle emin olduğum bir yerde ama daha once gorduğum ruyadan değişik mesela daha once ruyamda arkadaşlarımla bir şeyler yapıp gezmeye cıkıyoruz oradan gecerken bir cok kopek tarafından saldırıya uğrayıp belki olmek le bile uyandığımı varsayıyorum, sonraki gorduğum ruyamda ise birşeyden kacarken o mekanı yine goruyorum fakat bu sefer kopekler benimle ilgilenmiyor 10 metre filan ileride birşeyler yapıyorlar ne yaptıklarını pek kestiremesem de orada toplaşıp bayağı bir dikkatle bana değil direk başka bi tarafa bakıyorlar, ben ruyamda bunu daha onceden gorduğumu hatırlayıp biraz şaşırıp uyanmış gibi oluyorum her defasında boyle oluyor ama uyanmıyorum, ruyanın bir yere bağlanması gerekliymiş gibi devam etmesi gerek gibi duşunup devamını getiriyorum. Araştırayım dedim ama "birbiriyle bağlantılı ruya" veyahut benzer şekilde terimle eşleşen hicbir şey yok, forumun tanınmışlığından ve guncel kullanıcı sayısının cok fazla olmasından belki birinin gozune ilişir de birşeyler yazar diye umut edip burada konu acma gereği duydum. Umarım bu konuyu yaşayanlar veyahut bir fikri olanlarla tartışıp bir anlam kazandırma girişimim iyi sonuclanır.