Merhaba arkadaslar ,
Yalan atıp millete oyalamak gibi bir niyetim yok.
Ben ve arkadasım okul cıkısı bızım eve geldik ve uykulu oldugumuzdan koltuklarda uyuduk ve ruyada ben ile arkadasım aynı oda icindeydik ve ruyada oldugumuzu bılıyor ve konusuyorduk , kanka bu gercekmi fln fillan diye.. Ondan sonra etrafı karanlık almaya basladı ve birbirimizin sadece goz burun agız kısmını gormeye basladık ondan sonra gozlerımız kırmızıya dogru dondugunde ise ben biran cırpındım ve uyandım arkadasımı tokatladım . ben bunun bir ruya oldgunu dusuundum ve korkutugmdan arkadasıma gercekmı dıye sormaya cekındım ama onunda gordugu gozlerinden anlasılıyordu, arkadasıma sordum ve bana orda oldugunu ve aynı ruyada oldgumuzu soyledi ben yuzlerce sordum ve onay verdi . Biraz korkmustum cunki bu bıraz sacma gelıyordu , okuldan din hocasına sordugumda ise bana dedigi sey Allah sizi uyarıyor veya seytani bişey fln fln demişti . Arkadaslar bilgisi olan varsa lutfen cevap beklıyorum..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Evren
- Rüya Tabirleri
- Ben ve arkadasım aynı ruyada bulunduk ve normal hayattaki gibi konusabılıyorduk .