Eşine duyduğu ozlemi her fırsatta dile getiren Amanda Kloots, onceki gun sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Kloots, eşi hastalanmadan once Cordero'nun oğlunu beslerken cektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Unlu yıldız, gonderisinde şu ifadeleri kullandı: "Bugun telefonumun hafızasından cıktı bu video. Bu benim en sevdiğim "baba- oğul" anlarını gosteren video. Eskiden bunu izlemek beni uzuyordu. Ama şimdi gulumseyerek izliyorum. Eşinin vefatından cıkardığı dersleri de takipcileriyle paylaşan Amanda Kloost, "Bence olumden oğrendiğimiz en onemli şey hayatın nasıl yaşanacağı. Son zamanlarda bircok insan hayatını kaybetti ve bu benim, olumun bize ne oğrettiği konusunda duşunmeme yol actı. Olumden hangi dersleri cıkarabiliriz? Belki şu anda bir yas surecinden geciyor olabilirim. Belki de artık ihtiyatı "ruzgara savurma" evresindeyim. Bir arkadaşım bana hissettiğim bu duyguyu isimlendirmek zorunda olmadığımı soyledi. Bir başka arkadaşım da kendimi "yenilmez hissetmem gerektiğini" belirtti. Bu iki fikri de sevdim. Kendimi, duygularımı isimlendirmeden yenilmez hissediyorum" dedi. Kloost, kendine "Her gunumu nasıl en dolu şekilde yaşayabilirim?" diye sorduğunu belirtti. Unlu isim, ilk adım olarak istediği herhangi bir şeyi yapmak icin "yarını bekleme" ilkesini benimsediğini vurguladı. Ardından da kendisi icin yaşamak istediği hayatı oluşturduğunu, hayatının kontrolunu eline aldığını vurguladı. Amanda Kloost, olumden cıkardığı en onemli dersin "hayatın ne kadar da değerli olduğunu anlamak ve geriye sadece guzelliklerin kaldığını fark etmek" olduğunu da belirtti. Kloost'un bu paylaşımına takipcilerinden de cok sayıda mesaj geldi.