İstanbul'da kar yağışının ardından buz tutan ara sokaklar, sabah işe gitmek icin evlerinden cıkan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Gaziosmanpaşa Sarıgol Mahallesi'nde yokuştan inenmek isteyen yayalar kendi yontemleriyle ilerlemeye calıştı. Yokuşu kullananların neredeyse hepsi duşme tehlikesi yaşadı, bazıları ise duştu. Oktem Eroğlu, "Bakın duz yolda bile duramıyoruz buzdan. İş yerim burada ama ulaşım maalesef imkansız gibi bir şey. Herhalde yeterli bir tuzlama calışması yapılmamış. İnemiyorsunuz rampadan. Ben de cambazlık yaparak inebildim başka da yapılacak bir şey yoktu. Ben doğma buyume buralıyım yağışlarda maalesef boyle oluyor" dedi.
Bilal Yalvac ise, "Bu yokuş kotu, bu sefer kara hazırlıksız yakalandılar herhalde. Buyukşehir de ilce belediyeleri de bana gore sınıfta kaldı cok hazırlıksız yakalandılar. Ara sokaklarda hicbir calışma yok. Tuzlama yok, kar temizleme yok. Sadece ana arterler acık ama şehir ana arterlerden ibaret değil. Ben de cok zor indim. Burası acıktır diye duşundum cunku burada bir suru bina var. İnsanlar ekmek almaya gidecek su almaya gidecek işe gidecek ama durum kotu burada" diye konuştu.