Gectiğimiz gunlerde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde hızını arttırınca Beylikduzu ’nde adeta hayat durma noktasına geldi. Yer yer 30 santimetreyi bulan kar yuksekliği ile yollar karla kaplandı. İstanbul ’un başlıca ulaşım yolu olan E-5 karayolu ise gidiş geliş olmak uzere trafiğe kapandı. Kilometrelerce kuyruk oluşan yolda, araclar mahsur kalırken bazı vatandaşlar araclarını yol kenarlarında bıraktı. Otobus ve minibus gibi toplu taşıma araclarından inen vatandaşlar, E-5 karayolundan yurumeye başladı. Bazı vatandaşlar ise metrobus duraklarına akın edince gişelerde yoğunluk oluştu. Beylikduzu'nde kar hayatı durma noktasına getirdi Trafikte saatlerce kaldığını soyleyen bir vatandaş ise “Yaklaşık 2 bucuk saattir yoldayız. Perişan olduk evlerimize gidemiyoruz. Kar lastiğimiz olmasına rağmen yolda kaldık. Yanımdaki arkadaşım ise bu havada 3 saattir yuruyor. Ben arkadaşımı yoldan aldım arabası yolda kaldığı icin bir yere park etti. On tarafımız kilitli olduğu icin hicbir yere gidemiyoruz. Artık İstanbul Buyukşehir Belediyesi mi suclu kim suclu bilmiyorum” dedi. Trafiğin kapanması ile yolda kalan başka bir vatandaş ise “Ben yaklaşık 1 kilometre mesafeyi zor koşullarda 1 saattir yuruyorum. Aracımı yollar kapalı olduğu icin işyerinde bıraktım ve metrobuse binerek bir akrabamın evine gitmeye calışıyorum. Gerekli uyarılar yapıldı ama kış koşulları bu sene ağır oldu. Allah korusun bizleri kazalardan” dedi.
Beylikduzu'nde kar hayatı durma noktasına getirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Beylikduzu'nde kar hayatı durma noktasına getirdi