Bir sevgilim vardi - manevi sekilde cok derin bir iliskiydi - maalesef beraberligimizi seviyele bir sekilde bitiremedik, sevgilinin adini Umut koyalim! iki uc sene oldu - gecti bitti!
Dun gece ruyamda Umutun bir arkadasi ile Umutu bekliyoruz. Ben onu gormek icin orada degilim, sirf o arkadasi emin bir sekilde Umutun ellerine verecem. Umutu bekliyoruz, o geldiginde ben uzun merdivenleri yukara cikiyorum - hic geriye bakmadan. Umut arkamdan kosuyuor - Melike on dakika konusalim, sana birsey yapmayacam diyor, ben durmuyorum. Melike daha erken gelecektim, ama arabayi park edemedim diyor.
onume dikiliyor, bana dokunmaya calisiyor - ben birakmiyorum - ama sariliyor bana aniden, seni babama goturecem diyor (babasi hayatta degil), ben bu gumleden korkuyorum, ama onun kollarinda olmak okadar guzelki, resmen onu hissetebiliyorum!
o arada "Sevile sorsaydin ya" diyor (sevil de benim rahmetli kardesim), o anda korkuyorum ve onun agir kollarindan cikmaya calisiyorum, yani ruyamdan uyanmaya calisiyorum.
siz beni bukadar korkutan ruyayi nasil yorumlarsiniz?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Beni korkutan bir ruya ....