Ankara ’da bir belediyenin bahce duzenleme işcisi olarak gorev yapan Kamil Şahin, 1998 yılında evlendiği eşinden 2008 yılında, şiddetti gecimsizlik nedeniyle boşandı. 3 yıl suren boşanma davası sonucu Şahin, 2011 yılında aylık odeyeceği nafaka haric gecmişe donuk borclarından dolayı 18 bin lira nafaka odemeye mahkum edildi. 2011 yılından itibaren 11 yıldır eşine duzenli olarak nafaka odemeye calışan Şahin ’in borcu 88 bin liraya ulaştı. Maddi yetersizliklerinden dolayı nafaka borclarını uzun suredir odeyemeyen Şahin, eski eşi tarafından mahkemeye verildi. Uzerine kayıtlı hicbir eşyası bulunmayan Şahin ’in verilen karar neticesinde maaşının dortte bir kısmına el konulmaya başlandı. Eşinden ayrıldığı 2008 yılından beri bir binanın eve donuşturduğu bodrum katında hayatını surduren Şahin, yardım cağrısında bulundu. Eşiyle 10 yıl evli kaldığını, boşanalı 15 sene olduğunu ancak 11 yıldır nafaka odediğini soyleyen Kamil Şahin, “Mahkeme 2008 ’de boşanmamıza karar verdi. 2011 ’de nafaka hesabı acıldı. Dava başlayalı 15 yıl oldu. Nafaka bin 155 ’ten bin 70 ’e duştu. 10 bin lira maaş alsam da odeyeceğim para 5 bin lira olacak. Karşı tarafın avukatı beni icraya verdi. Sonra zorla odemek zorunda kaldım. Kızlarım 18 yaşını gectikten sonra da nafaka odemeye devam ettim. Birine 23, diğerine 25 yaşına kadar odedim. Cocuklarım evlendi şu an torunum var.” dedi. Boşandıktan sonra nafaka surecine dair sıkıntılı gunler gecirdiğini belirten Şahin, “Ana param 18 bindi, 88 bin lira oldu. Şu an bu parayı benim maaşımdan kesiyorlar. Faiz ustune faiz koyuyor, o da tavan yapıyor. Benim borcum bitmiyor. 52 yaşındayım, 150 yaşına kadar yaşasam borc hic bitmeyecek. Bu durumun nereye kadar devam edeceğini hic bilmiyorum.” ifadelerine yer verdi.