yaa ben bi ruya gordum şoyleydi şimdi en iyi arkadaşımla okula giderken hava guneşliydi birden hava karardı 3 saniye icinde cok hızlı dolu kar ve yağmur karışık yağmaya başladı gittik bi yere saklandık balkonun altına girdik ama 2 saatten sonra ancak bitti geri okula gittik sınav bitmiş oğretmene olanları anlattık oğretmen dediki yooo yağmadıki dedi o zaman biz kabusmu gorduk diye duşunuyoduk ama nasıl olur oğretmenim yAĞıyodu ondan gec kaldık dedik ama oğretmen gitti inanmadı arkadaşlarımıza sorduk onlarda hayır dedi hava guneşliydi dediler sonra okul cıkışı giderken yanıma bi baktım arkadaşım yok ama sesi geliyo ole olsun senden beklemezdim diye ses geliyo bende eve doğru hıZLICA kactım babam birden bana bağırdı 'CEKETİN NERDEE!' diye bağırdı ustumde dedim yokmuş okula git al dedi bulamassan evden atarım dedi gittim okulda yok ama arkadaşım orda sırada oturuyo sen ne geziyon burda dedim hiic dedi benimle gelsene babam bana kızdı ceketini bul diye ama bulamıyom yardım edermisin dedim seslenmeden cekti gitti eve cok sakin gidiyodum korkarak ceketi bulamamıştım ama bi baktım evde kimse yok sonra zaten uyandım ter icindeydim bu olmasa