şimdi arkadaşlar benm bi sevqilim var onu cok seviyorum onunla ilgili bi ruyadı
konusu şu==şimdi sevqılımın yanına gıdıyorum bana dıyo bı ısım var yardım edermısın bende tamam dıyorum ederım sora bı eve gıdıyoruz o evde temızlık ısı var ıste temızlıge yardım edıyorum ıste sora eve bı adam gırıyo elınde sılah felan dıo ya sana tıklatcam ya sevqılıne ıste bende sevqılıme bısı olmasın dıe dıorum bana tıklat

2nci ruyamın konusu ıse şu
şimdi bole gene bogaz tarafındayıs sahıldeyıs ıste bı tarafta bole havuz felan var ıste oranın basında bı kız aglıyo ıste etrafta bır suru ınsan hepsının tıpı bı fena ıste cok acayıp bakıyolar hava karanlık bısı bınalara kara nese ıste kızın yanına gıdıyorum ne oldu nıe aglıyosun dıe kız bısı demıyo sora bırden o ınsanlar etrafımızı cevırıyolar bıze saldırmaya calsııyolar sora yerde bı sılah buluyorum o sılahında mermısı bıtmıyo ıste attıgını vuruyo o cınsten bısı sora bu saldıran ınsanların hepsını felan olduruyorum sora etrafta ınsan kalmıyo her yer ceset bole bınaların penceresınden bıle ceset dusuyo sora kızın yanına yaklasıyorum bısıyın varmı dıe kız ayaga kalkıyo elınde jılet 2 tane bogazıma sallıyo bogazımı kesıyo sorada bben mefta ve ruyadan uyanıyorum
bole pskopat ruyalar cok gormeye basladım ıcımde bı katıl oldugundan suphelenıyorum sılahlara olan ılgım arttı bırden bıre ya

son olarak dıyecegım anlayan bırısınden veya bırılerınden yorum beklıyorum