herkese merhaba arkadaşlar.şu son bir aydır cok anlamlı ruyalar goruyorum her ne kadar sacma sapan gibi olsada cok anlamlar taşıyo baktığım zaman.gecengun karşı komşunun catısında dart oynuyodum sora catısı yanıyodu. adam iflas etti haciz geldi evine ve şuanda tedavi goruyo psikolojik...
alakasız birini ruyamda gorduğumde ya oluyo ya başına bişey geliyo.benim cok sevdiğim bi erkek arkadaşım var o yuzden gorduğum ruyalar beni cok sinir ediyo.1 aydır eski erkek arkadaşımı ruyamda goruyorum.dun geceki ruyamı anlatıyım şimdi:

bi otobus gibi bişeyin icindeyiz yan yana oturuyoruz sora ben kalkıyorum ayağa otobuste banyo varmış guya gidiyorum elimi yuzumu yıkıyorum bi bakıyorum alt kopek dişim kırılmış elime alıyorum takmaya calışıyorum olmuyo.
nenyse gidip yanına oturuyorum tekrar ikimizdede kırmızı kazak var ve cok mutlu gozukuyoruz.kuzenlerimde orda konuşuyoruz guluyoruz hepberaber. sora resim cekiyolar biz sarılıyoruz falan.
ama nasıl mutluyum biliyomusunuz anlatamam.şuanda hayatımda başka biri var onu cok sevdiğim icin bu ruyalar bana kendimi kotu hissettiriyo
yorumlayan olursa ruyamı cok sevinicem.