Kesinlikle siyaha mahkum olmayın.Siyah guzel ve zayıf gosteren bir renk olabilir fakat siyahla birlikte bir cok rengi kombinleyenilirsiniz. Vereceğimiz ornekleri goz onune alarak kilolarınızı belli etmeden cok şık bir gorunume sahip olabilirsiniz.
Eğer basen ve gobeğiniz biraz size fazla geliyorsa bir korseye ihtiyac olacaktır. Zayıf gosteren bir korse giymeniz ilk adım.Siyah bir keten pantolon renkli bir gomlek ve topuklu ayakkabı sizi gayet zayıf gosterecektir. Yalnız iğne uclu topuklu ayakkabı secerseniz goğsunuz biraz dışarı gobeğinizde iceri doğru olacağından gayet şık duracaktır.Pantolonunuzu boru paca veya bol paca secmelisiniz. Gomleğiniz ustunuze yapışmamalı nede cok bol olmalı normal bir kesim gomlek cok şık duracaktır.
Ben jean giymek istiyorum diyorsanız buna da bir cozum onerimiz var. Yine bir korseye ihtiyac duyacağız.Cok acık renkte bir jean tercih etmezseniz bu sizin icin daha hoş olacaktır. Sadece kalcanız biraz buyuk ise uzerine gobeği hafif acık dar bir bluz şık duracaktır. Bu şekilde dikkatler ust kısıma cekilecek ve kalcalar belirgin olmayacaktır.Zaten korse kilolarınıza epeyi kapatacaktır ve zayıf gorunmenizi sağlayacaktır.Eğer gobeğiniz ve kalca kısmınız biraz şişman ise tekrardan bir korse istediğiniz renkte bir jean uzerine tunik gomlek ve gomlekte aksesuar olarak bir kemer sizin gayet zayıf gorunmenizi sağlayacaktır.
Ayakkabı olarak tercihi tamamen size bırakıyoruz bu kombinle her ayakkabı sizi olduğunuzdan daha zayıf gosterecektir.
Tercihiniz elbiseden yana ise burada koyu bir renge ihtiyacanız olacak. Elbisede dekolte istiyorsanız bu sırt veya goğus dekoltesi olabilir. Yırtmac hic hoş olmayacağından bu kadarıyla yetinebilirsiniz. Bacaklarınız fazla kilolu değil ise siyah bir elbise ve siyah bir topuklu ayakkabı gayet hoş olacaktır.Eğer bacaklarınızı beğenmiyorsanız Goğus altından oturtmalı hafif dekolteli sade renkte bir elbise size cok yakışacaktır.
Doğru tercihi yaptığınız taktirde her zaman şıksınız bunu unutmayın!