Merhaba, yurtdışında (firma yurtdışında) yazılım firması ortağıyım. Piyasadaki (CodeCanyon, Codester gibi mağazalardaki) en kaliteli ve en çok tercih edilen birçok PHP script ve mobil oyun kaynak kodunu size piyasa fiyatından çok daha uygun fiyata sağlayabilirim.
Böylece siz de bu yazılımların kurulum hizmetini müşterilerinize kendi kâr payınızı ekleyerek satabilir, kazanç sağlayabilirsiniz. Bahsettiğim yazılımlar Türkiye'de benzeri bulunmadığı için ilgi görecektir.
Emlak, Dizi-Film scriptlerinden yüksek bütçeli projelerde kullanılan C2C Pazaryeri scriptlerine ve mobil uygulamalarına kadar elimde birçok script bulunmakta. Hiçbirisi w*rez, n*lled değil, firma yerel ortağıyım.
Her müşteriniz için bir lisans almanız ve kurmanız gerekiyor, müşterinize lisans kodu ve istenirse lisans panelini de verebileceksiniz, tamamen güvenilir ve kolay anlaşılabilecek bir sistem.
Kendim satmayı çok düşündüm fakat internet forumlarında scriptler pek gitmiyor, en azından burada böyle, bu yüzden freelancerlara uygun fiyattan lisans satacağım. Sistemin saçma yerlere giderek karışıklık oluşturmaması için her freelancera her yazılımı veremiyorum, örneğin herkes C2C pazaryeri scriptini çok beğeniyor ve istiyor fakat ben bunu her freelancera verirsem piyasada aynı yazılımın kurulum hizmetini sunan 10larca yazılımcı olur, hepsi farklı fiyat verir, hepsi farklı kalitede hizmet verir ve bu hem freelancer arasında kavgaya yol açar, hem de işleri karıştırır. Freelancerlar birden fazla yazılım alabilirler fakat başlangıç aşamasında tek yazılım ile başlanması daha iyi oluyor.
not; İşbirliği yapmak için PM gönderebilirsiniz fakat PM kutusunun sınırı var, dolması pek sağlıklı olmayacaktır. Bu yüzden tek mesajla bana Discord adresinizi verebilirsiniz. WhatsApp kullanmıyorum.
Freelancerlar İçeri 🔥 Yazılım Tedarikçiniz Olabilirim 📌 Uygun Fiyata 📦 PHP Script, Mobile App ✏ İth
İş Arayanlar0 Mesaj
●67 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- Freelancerlar İçeri 🔥 Yazılım Tedarikçiniz Olabilirim 📌 Uygun Fiyata 📦 PHP Script, Mobile App ✏ İth