Merhabalar Arkadaşlar Bu Paylaşımda illuminati ve masonluğu irdeleyeceğiz İlluminati genel itibariyle Eski Kudus duvar işciliğinde kurulmuş dunya icin kotu komplolar duzenlediğine inanılan bir gizli orguttur... Masonluk bu orgut ile bağı belirli kollarda devam etmektedir.. Ama Turkiye'de Masonluk 2. Abdulhamid han'dan sonra meydana gelmiş ve Acık acık devam etmiştir... Bu orgutler değişik Rituellere sahip olup kendi aralarında kademelendirilmiştir... İlluminati orgutu zararlı orguttur... Masonlukta İse İskoc Riti Olanlar var bir cok masonluk adı altında kurulmuş yapılanmalar var... İlluminatiyi direk suclayabiliriz.. Tamam Ama siz diyorsunuz ki bu Bu masonluk zararlıysa niye acık ? Niye yerleri belli? Herkes nerede olduğunu biliyor duşmansa vuralım diyorsunuz ? Evet Kendileri Şuan yasal yolda toplanmış bir orgutlenmedir... Masonları İlluminati ile karıştırmamak gerekir... Masonların ic kısımlarında yani gorunmeyen yuzu İlluminati olabilir belkide başka orgutler Mason adı altında gizli işler yapabilir ama tamamen farklıdır... Bu Orgut devrilmek istense de her seferinde engel olunuyor, cunku bir şey bulunamıyor.. Hatta Forum Sayfaları siteleri bile var Madem zararlı niye engel olunmuyor Mantıken duşunmek gerekli
Bazı Masonluk adı altında gizli işler yapan Dış orgutler var yani Bunların Geleneksel işleyişleri normal masonluk ile bir değil daha cok İlluminati tarzı yonetim rituelleriyle işlenmiştir...

Onlarda Belli gunlerde kurban edilir, Satanizm desteklenir, Dini İnanışı yoktur.. Ama normal Masonluk'da Dini İnanış vardır.. Evrenin Yaratıcısı mimarisi olduğuna tek tanrı olduğuna inanılır... Her ne kadar anlatsak da; yararlı bir orgutlenme mi o da Tartışma konusu tabi

Ben Bu konu Altında Genellikle Yazılar Ve makaleler Yazacağım... Sizde Bu konu Altında Makalenizi Yazabilir Goruşlerinizi, yorumlarınızı Belirtebilirsiniz

Sizce Masonluk Yararlı bir orgutlenme mi ? Hadi yorumlarınızı bekliyorum

İlginiz İcin Şimdiden Teşekkur Ederim

Saygılarımla