SAKARYA'nın Serdivan ilcesinde, TIR'a carparak takla otomobilden cıkan 2 kişi yaya olarak kacıp, kayıplara kactı.
Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolu Serdivan Beşkopru Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 41 AAR 901 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Cetin Mert'in kullandığı 41 NT 754 plakalı TIR'a carptı. Yaklaşık 250 metre boyunca suruklenen ve takla atan otomobilde bulunan 2 kişi, kaza sonrası otomobilden cıkarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi uzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, boş otomobili gorunce yol kenarında dakikalarca yaralı aradı. Kazayı goren diğer otomobil suruculeri, polislere otomobilden cıkan 2 kişinin koşarak uzaklaştığını soyledi. Bunun uzerine polis cevrede arama calışması başlattı.

TIR surucusu Cetin Mert, "Aynadan baktım yalpa yaparak geliyor, iyice yavaşladım. Geldi solumdan vurdu. Tedbirli olmasam beni de bariyerlere sıkıştırırdı. Ben o anda durdum, bana vurup bariyerlere doğru kayıp takla atarak gitti. Bende durup, aractan inerek ona doğru gittim ne olduğuna bakayım diye. Aractan cıkıp kufur edip 'bana yaklaşmayın' dedi. Bende aracıma donup polisi ve 112'yi aradım" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ramiz Kaan OKTAR