Samsun'da 42 gundur haber alınamayan kadının ormanlık alanda olu bulunmasıyla ilgili gozaltına alınan zanlı, sevk hakimlikce tutuklandı.
Atakum ilcesinde gecen yıl 17 Aralık'ta evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki cocuk annesi Arzu Aygun'un (35) yakınları, Denizevleri Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu.
İl Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu Kayıp Buro Amirliği ekipleri, Aygun'u bulmak icin calışma başlattı.
Polis, Aygun ile yaşadığı one surulen M.C'yi gozaltına aldı.
M.C, emniyetteki ifadesinde Aygun'u oldurduğunu, cesedini Terme ilcesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde ormanlık alana attığını itiraf etti.
Olay gunu Aygun ile Terme sahiline gezmeye gittiklerini belirten M.C, "Aramızda kıskanclık yuzunden tartışma cıktı. Arabadan indik, o sırada tartışmamız alevlendi. Ben de uzerimdeki tabancayla ateş ettim. Kac el ateş ettiğimi bilmiyorum. Sonra yere duştu. Ben de panik oldum. Olduğunden emin olunca da gurbetcilerin yazlıklarının olduğu alana cuvala koyup attım. Boyle olmasını istemezdim, pişmanım." ifadelerini kullandı.
Şuphelinin ifadesi doğrultusunda polis ekipleri, kadının cesedini ormanlık alanda buldu. Aygun'un cesedi, otopsi icin Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şupheli adliyeye sevk edildi.
Gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna zanlı, "Pişmanım" diye yanıt verdi.
Şupheli cıkarıldığı nobetci hakimlikce tutuklandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / İlyas Gun